Seda Ocak kimdir?

Survivor yarışmacısı Seda Ocak kimdir, Nerelidir, Kaç yaşındadır? Survivor'da finale kalan Seda Ocak hakkındaki detaylar...

Seda Ocak kimdir?

SEDA OCAK KİMDİR?

Seda Ocak, 17 Ağustos 1985 tarihinde Bursa'da dünyaya gelmiştir. Survivor eski yarışmacılardan olan Sema Aydemir’in ikizidir. Ocak, eski milli atlet ve antrenördür.

Bursa Kız Lisesi'nden mezun olmuştur. Ocak sıırasıyla; anaokulu öğretmenliği ve spor yönetimini bitirmiştir. Şu an Rumeli Üniversitesi’nde S.K.S. daire başkanlığında spor danışmanlığı yapmaktadır.

KARİYERİ:

Spor hayatına 10 yaşında atlet olarak 100 metre engelli olarak başlamıştır. Milli takımda Balkan Şampiyonu olduktan sonra sporu bırakmıştır.

Seda Ocak kendisini şöyle anlatmıştır; "Atletizme Sema ile birlikte başladık sonra branşlarımızı seçtik. Ben 100 metre engelli koşucuyum. 2003 yılında evlendikten sonra sporu bıraktım. Survivor'a hazırlık aşamasında günde 2 antrenman yaptık. Zorlandık ama değdi. Gözümün kara olmasının parkurlarda işe yarayacağını düşünüyorum. Canım tatlı değildir, hırsıma da güveniyorum."

ÖZEL HAYATI:

2003 yılında Yasin Ocak ile evlenmiştir. Çiftin bu evliliğinde iki erkek çocuğu vardır.

Seda Ocak Survivor 2019'da finale kalmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi