Seda Demir kimdir?

Yaprak Dökümü'nde 'Sedef' karakteri ile hafızalara kazınan güzel oyuncu Seda Demir kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Seda Demir kimdir?

SEDA DEMİR KİMDİR?

8 Mart 1983 yılında İstanbul'da dünyaya gelen güzel oyuncu, fuarlarda hosteslik yapmıştır. Arkadaşlarının tavsiyesi ile ajansa kayıt olan Seda, Türkiye Bankası gibi reklam filmlerinde rol almıştır. Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi ve Siyaset bölümlerinden mezun olmuştur.

Yaprak Dökümü'nde hayat verdiği 'Sedef' rolü ile izleyenlerin hafızasında yer etmiştir.

Yıldız Masalı, Zerre, Aşk-ı Suzan, Bensiz, İntikam, Beyaz Karanfil ve Evlenmeden Olmaz dizi ve filmlerinde çeşitli rollerde bulunmuştur.

2017 yılında katıldığı Survivor'ın Ünlüler takımında yer almış fakat  elenmiştir. O dönemler yarışmaya katılması ile ilgili Seda, "Çünkü tam benlik heyecan. Adrenalinin, doğanın yaz mevsiminin ve denizin aşığıyım. Gerçekten zorlukları seviyorum; çünkü başarı duygusu baskın bir insanım. Survivor'a katılmak hayallerimden birisi idi. Bence hayatta ölmeden yapılması gereken, kolay kolay elde edilemeyecek bir şey." ifadelerini kullanmıştı.

Seda Demir kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler