Seçkin Piriler Kimdir?

Bir dönem Kaan Tangöze ile evli kalan ve şimdilerde yeni aşkını bulduğu konuşulan Seçkin Piriler kimdir? İşte detaylar...

Seçkin Piriler Kimdir?

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile fırtınalı ilişkisi magazin gündeminde yer alan Seçkin Piriler kimdir? İşte hakkında detaylar...

SEÇKİN PİRİLER KİMDİR?

Seçkin Piriler, 1980 yılında dünyaya gelmiştir.

1998 yılında 'Elite Model Look' yarışmasına katılmış ve ikinci seçilmiştir.

Ardından başladığı mankenlik kariyerinde dikkatleri üzerine çeken Seçkin Piriler, Beymen, Marks&Spencer, Vakko gibi markaların defilelerinde yer almıştır.

Ayrıca Hababam Sınıfı Askerde, Türkü Filmi, Dağlar Dağımdır, Hababam Sınıfı 3.5, Horoz Sedat, Maskeli Beşler: İntikam Peşinde, Şeytan, Çılgın Dershane dizi ve filmlerinde rol almıştır.

2003 yılında da 'Kırmızı Pabuçlar' adında bir albüm çıkarmıştır.

Bir dönem Number One TV'de Cincinema isminde programı sunmuştur.

Okan Bayülgen'le Hazır Kart reklamında, Kenan Doğulu'nun 'Kime Ne' şarksının klibinde rol almıştır.

İstanbul Moda Akademisi'nde eğitim gördükten sonra koleksiyon tasarımları hazırlamaya başlamıştır.

Özel Hayatı: 2010 yılında evlendiği Kaan Tangöze ile 2016 yılında boşanmıştır. Çiftin evliliğinden iki çocukları vardır. Şimdilerde ise yeni sevgilisi Abdülkadir Özata ile tatile çıktığı konuşulmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi