Saynur Tezel kimdir?

Bir dönem CNN Türk'den kovulması ile gündeme gelen Saynur Tezel kimdir? Şimdilerde ne yapmaktadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Saynur Tezel kimdir?

Ses tonu ve diksiyonu ile dikkatleri üzerine çeken sunucu Saynur Tezel kimdir? Bir dönem CNN Türk'den kovulması ile gündeme gelmiştir? İşte hakkındaki tüm detaylar...

SAYNUR TEZEL KİMDİR?

4 Mart 1968 yılında Ankara'da dünyaya gelen Saynur Tezel, 1985 yılında TED Koleji'nden mezun olmasının ardından ODTÜ Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuştur.

Üniversite eğitiminin ardından Tütünbank ve Bilfar Holding'de çalışan Tezel, televizyon haberciliği konusunda NBC ve BBC'den gelen yabancı profesyonellerden dersler almıştır. 1992 yılında haber kanalı olarak tasarlanan ATV'nin kuruluşu için seçilen 25 kişiden biridir.

NTV'de çeşitli dönemlerde haber sunuculuğu, muhabirlik, ana haber kuşağı sorumluluğu görevlerini üstlenmiştir. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde öğretim üyeliği yapan Tezel, eşi Ali Özgentürk'ün sahibi olduğu Asya Film'de danışman olarak çalışmıştır.

Habertürk, SKYTÜRK ve CNN Türk'de de programlar sunmuştur.

2012 yılında katıldığı CNN Türk'de haber kuşağının sunuculuğunu üstlenmiştir.

2002 yılında evlendiği Ali Özgentürk ile evlenen Saynur Tezel, evliliğinden bir de kızı vardır.

2018 yılında yayın hayatına başlayan Haber Global'in kadrosunda yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi