Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül kimdir?

Seçim tarihinin yaklaşmasıyla beraber AK Parti Belediye Başkan adayları da belli oldu. Şanlıurfa Belediye Başkan adayı olarak Zeynel Abidin Beyazgül gösterildi. Peki Zeynel Abidin Beyazgül kimdir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki detaylar

Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül kimdir?

Yaklaşan seçimler öncesinde AK Parti adayları açıklandı. AK Parti'nin Şanlıurfa'nın adayı olarak Zeynel Abidin Beyazgül'ün aday gösterildi. Zeynel Abidin Beyazgül kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte detaylar

ZEYNEL ABİDİN BEYAZGÜL KİMDİR?

1957' yılında Şanlıurfa'da doğan Beyazgül, 1983 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 1985-96 yılları arasında Avukatlık yapan Beyzgül, 1966 yılında İncesu Noteri olarak mesleğe başladı. Zeynel Abdin Beyazgül, Viranşehir 1., Adıyaman 3., Adıyaman 1., ve Malatya 2. Noterliği görevliğini yaptı. 2013 yılında atandığı Şanlıurfa 5. Noterliği görevini halen sürdürmektedir.

Zeynel Abdidin Beyazgül 2011-12 yılları arasında Malatya Noter Odası Başkanı, 2012-14 yılları arasında Türkiye Noterler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalıştı. 

2015 yılında yapılan Şanlıurfa Kongresi ile birlikte AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı olan Beyazgül, 2018 Millitvekilleri seçimlerinde aday olabilmek için istifa etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi