Rüzgar Erkoçlar kimdir?

Cinsiyet değiştirme ameliyatı olarak magazin gündeminde oldukça konuşulan Rüzgar Erkoçlar, sosyal medya paylaşımları ile de dikkat çekiyor. Peki Rüzgar Erkoçlar kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkında tüm detaylar...

Rüzgar Erkoçlar kimdir?

Cinsiyet değiştirme ameliyatı olarak erkek olan Rüzgar Erkoçlar'ın kim olduğu merak edildi. Peki Rüzgar Erkoçlar kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Cinsiyet değiştirme ameliyatı olmadan önceki hali nasıldı? İşte hakkında tüm detaylar ve fotoğrafları...

RÜZGAR ERKOÇLAR KİMDİR?

Onur Rüzgar Erkoçlar, 26 Mart 1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Görkem Batu ve Nur Erkoçlar adında kardeşleri vardır.

Oyunculuğa on yaşında oynadığı reklamla adım atmıştır. 15 yaşındayken oynadığı Molped reklamıyla adını duyurmuştur. Birçok projede yer alan Erkoçlar ilk olarak Berna Laçin'in başrolü oynadığı Seni Yaşatacağım adlı dizide oynamaya başlamış, bu dizinin ardından Kadir İnanır'ın başrolde olduğu Bütün Çocuklarım adlı dizide oynamıştır. Oyuncu, en çok Emret Komutanım adlı dizi ve aynı ada sahip sinema filminde canlandırdığı Foto Fato rolü ile hafızalara yer etmiştir.

20 Şubat 2013 tarihinde müzik yapımcısı Erol Köse'nin Erkoçlar hakkında Twitter'da yayınladığı mesajda, oyuncunun cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirerek erkek olduğu iddia edildi. Oyuncu ve kardeşi tarafından yalanlanan iddia daha sonra doğrulandı ve oyuncunun yeni adının Rüzgar olduğu duyuruldu.  Erkoçlar, Ayşe Arman'a verdiği, 24 Şubat 2013'te yayımlanan röportajında iki yıldır hormon tedavisi gördüğünü ve üç hafta önce de cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdiğini açıklamıştır.

Rol aldığı filmler: Emret Komutanım Şah Mat   

Rol aldığı diziler: Seni Yaşatacağım, Bütün Çocuklarım, Emret Komutanım, Elif, Üvey Aile, Hesaplaşma, Maskeli Balo, Çakıl Taşları, Yamak Ahmet    

Özel hayatı: 2017 yılında Tuğba Beyazoğlu ile dünyaevine girmiştir. Erkoçlar geçmişte; Aylin Tunceli ile aşk yaşamıştır.

Rüzgar Erkoçlar'ın önceki hali:

Rüzgar Erkoçlar kimdir?

Rüzgar Erkoçlar fotoğrafları:

Rüzgar Erkoçlar kimdir? 

Rüzgar Erkoçlar kimdir? 

Rüzgar Erkoçlar kimdir? 

Rüzgar Erkoçlar kimdir? 

Rüzgar Erkoçlar kimdir? 

Rüzgar Erkoçlar kimdir? 

Rüzgar Erkoçlar kimdir? 

Rüzgar Erkoçlar kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi