Rodanthi Kaparou kimdir?

Bir dönem Hilmi Cem'e olan aşkıyla gündeme gelen Yunan güzeli Rodanthi Kaparou kimdir? Rodanthi Kaparou fotoğrafları...

Rodanthi Kaparou kimdir?

Ekraların sevilen yarışma programlarından Survivor'da yarışan ve Türk yarışmacı Hilmi Cem'e aşık olan Rodanthi Kaparou kimdir, nerelidir, şimdilerde neler yapmaktadır? İşte fotoğrafları ve hakkındaki detaylar...

RODANTHI KAPAROU KİMDİR?

Yunanistan'ın Atina kentinde yaşayan Rodanthi, Spor Bilimleri üzerine eğitim almıştır. Şimdilerde ise ritmik jimnastik antrenörlüğü yapmaktadır.

Bir dönem Survivor programına katılan güzel yarışmacı burada Hilmi Cem'e aşık olmuş, programın sunucusu Acun Ilıcalı o aşkı böyle itiraf etmiştir:

"Türkiye Yunanistan Survivor oyununda, Yunan bir yarışmacı senden çok etkilenmiş.Kendisi bana 'Acaba ne zaman Türkiye'yle tekrar oyun oynayacağız' diye sordu. Soruda olayı çözdüm. Ne kadar boş bakıyorsam artık o anlattı. Sen dikkat etmiş olamazsın belki sen de görmüşsündür. Yakında yeniden Yunanistan ile oyun oynacağız. Bu konuyu biz sonra konuşacağız seninle. O oyunda sen de görmüş olursun. İstersen sen bir kıyafet giy, o da giysin birbiriniz tanımış olursunuz. Eğer takımlar arası oyun olursa karıştırma. İsmi Rodanthi. Tabi o oyuna kadar elenmiş olmazsa'"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi