Pınar Deniz kimdir?

Pınar Deniz, Bir Deli Rüzgar'daki rolüyle yeniden ekranlarda yer alırken hem oyunculuğu hem de güzelliğiyle büyüledi. Peki Pınar Deniz kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır

Pınar Deniz kimdir?

ATV'de yayınlanan Bir Deli Rüzgar'ın başrol oyuncularından biri de güzel oyuncu Pınar Deniz oldu. Hem oyunculuğuyla hem de güzelliğiyle ilgi odağı olan Pınar Deniz merak edilen isimlerden biri oldu.

Pınar Deniz kimdir?

İstanbul'da 10 Kasım 1993'te dünyaya gelen Pınar Deniz eğitimini İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünde tamamladıktan sonra ilk kez 2014'te Sil Baştan isimli dizide yer aldı. Ardından Beyaz Yalan ve Günebakan dizilerinde de rol aldıktan sonra Craft Oyunculuk atölyesinde 1 yıl tiyatro eğitimi aldı.  Vatanım Sensin dizisinde Yıldız karakteriyle dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Burak Özçivit ve Murat Boz'u başrollerinde yer aldığı Kardeşim Benim 2'de de rol aldı.

Pınar Deniz'in Bir Deli Rüzgar'da canlandırdığı Gökçe Yücel karakteri hakkında;

Pınar Deniz kimdir?

Çarpıcı güzelliğiyle çok havalı, hırslı ve hırçın bir genç kız… Gökçe’nin tutkusu ünlü olmak… Bu uğurda dünyayı yakabilir ve hep burnunun dikine gider. Şöhret tutkusu onun belki en güçlü, belki en zayıf yanı… Bu zaafına yenildiğinde kolayca hatalar yapabilir… Onu gören belki kendini beğenmiş der, ama bu onun sadece kabuğu… Gökçe aslında dünya üzerinde yapayalnız hisseden savunmasız, kırılgan küçücük bir kız. Tek amacı şöhret mi dedik? Eksik söyledik. Şöhret, onu hiç tanımadığı, adını bile bilmediği BABASINA kavuşturacak bir köprü sadece…  Sevgisini, özlemini, nefretini, çaresizliğini haykırdığı yüzlerce mektup yazmış babasına, biriktiriyor Gökçe… 

Pınar Deniz kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi