Pınar Altuğ Kimdir?

Pınar Altuğ kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Pınar Altuğ Kimdir?

PINAR ALTUĞ KİMDİR?

Pınar Altuğ Atacan, 2 Eylül 1974 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

ÖZEL HAYATI:

İlk evliliğini 2000- 2003 yılları aradında Umut Elçioğlu ile yapmıştır.

2008 yılında Yağmur Atacan ile ikinci kez nikah masasına oturan güzel oyuncu, bu evliliğinden 2009 yılında dünyaya gelen  Su adında kız çocuğuna sahiptir.

EĞİTİM HAYATI:

Saint Benoît Fransız Lisesi'nde okumuştur. Lisedeyken mankenlik yapmaya başlamıştır. 1994 yılında Miss Turkey seçilen Altuğ, 1997 senesinde girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünündeki eğitimini yarıda bırakmıştır.

KARİYERİ:

1995 yılında televizyon hayatı başlayan Altuğ, 1995-1998 yılları arasında çeşitli magazin programlarında sunuculuk yapmıştır. 1999'da Pınar'ın Yemek Zevki adlı programı yapmaya başlamış ve hemen ardından da mankenliğe veda etmiştir.

2000 yılında Kurt Kapanı adlı dizide rol almıştır.  Sonrasında Çocuklar Duymasın, Omuz Omuza, Davetsiz Misafir ve İlk Aşkım dizilerinde de rol alan güzel oyuncu, 2003 yılında Pınar'ın Mutfağından adlı yemek kitabını piyasaya sürmüştür. 2004 ile 2006 yılları arasında Türkiye'nin Yıldızları programının sunuculuğunu yapmıştır.  2010'da ise Çocuklar Duymasın'ın yeni versiyonunda rol almıştır.

ROL ALDIĞI TELEVİZYON DİZİLERİ:

Kurt Kapanı, Reyting Hamdi, Çocuklar Duymasın, Omuz Omuza, Çocuklar Ne Olacak, Davetsiz Misafir, İlk Aşkım, Deli Dolu, Aile Reisi, Çocuklar Duymasın, Çocuklar Duymasın  

ROL ALDIĞI SİNEMA FİLMLERİ:

Asteriks Olimpiyat Oyunları'nda, Pamuk Prens   

SUNUCULUK YAPTIĞI PROGRAMLAR:

Türkiye'nin Yıldızları, Sizi Böyle Alalım, Bir Dilek Tut, Mucizeler Gecesi, Pınarın Günlüğü, Bir Şarkısın Sen, Bir Şarkısın Sen, Sizi Böyle Alalım, Sizi Böyle Alalım Ramazan Özel

ÖDÜLLERİ VE ADAYLIKLARI:

2018  45. Altın Kelebek Ödülleri  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi