Pelin Karahan kimdir?

Bir dönem ekranların sevilen dizisi Kavak Yelleri'nin Aslı'sı Pelin Karahan, şimdilerde ne yapıyor? Pelin Karahan fotoğrafları...

Pelin Karahan kimdir?

Kavak Yelleri'nin Aslı'sı olarak tanınan Pelin Karahan kimdir? Şimdilerde neler yapmaktadır? Pelin Karahan fotoğrafları...

PELİN KARAHAN KİMDİR?

6 Ekim 1984 yılında Ankara'da dünyaya gelen Pelin Karahan, lisede kazandığı Polis Koleji'nin yarıda bırakıp, Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme bölümünden mezun olmuştur.

Sonsuza Yürümek, Cemalim, Kavak Yelleri, Mavi Kelebekler, Muhteşem Yüzyıl, Yeter dizilerinde rol alan oyuncu son olarak Yuvamdaki Düşman dizisinde 'Tülin' karakterine hayat vermektedir.

TRT Okul'da bir dönem 'Bir Evde' adlı programı sunan Pelin, son olarak Show TV'de yayınlanan 'Pelin Karahan ile Nefis Tarifler' adlı programı sunmuştur.

Tülin karakteri hakkında: "Ünlü mimar Kemal Yılmaz’ın eşidir. Eşi ile mimarlık fakültesinde tanışmışlar, mezun olunca hemen evlenmişlerdir. Yıllarca çocuk sahibi olmak için çeşitli tedaviler gören Tülin’in vücudu yenik düşmüş lenf kanserine yakalanmıştır. Kocasını kaybettiği kaza ona yakın arkadaşı, Yasemin’i kazandırmıştır. Ama hayatlarını yıkan kadının yanı başlarında olduğundan habersizdir."

Rol aldığı reklam filmleri: Demirdöküm, Coca Cola, Yedigün, Kit Kat, Komili Şampuan, Penti, İpana

Almış Olduğu Ödüller:

- En Başarılı Kadın Dizi Oyuncusu (Medya ve Sanat Ödülleri)

- En İyi Kadın Oyuncu (BIAF-Beirut İnternational Awards Festival)

Pelin Karahan 2011 yılında evlendiği Erdinç Bekiroğlu ile ayrılmış, 2014 yılında da iş adamı Bedri Güntay ile evlenerek iki de çocuk sahibi olmuştur.

Pelin Karahan fotoğrafları:

 

Pelin Karahan kimdir? 

Pelin Karahan kimdir? 

Pelin Karahan kimdir? 

Pelin Karahan kimdir? 

Pelin Karahan kimdir? 

Pelin Karahan kimdir? 

Pelin Karahan kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler