Pamir Pekin kimdir?

Pamir Pekin, Yuvamdaki Düşman dizisinde Murat karakterini canlandıracak. Pamir Pekin kimdir, kaç yaşındadır, hangi dizilerde oynamıştır? İşte detaylar

Pamir Pekin kimdir?

Sevilen oyunculardan Pamir Pekin bu kez Show Tv'de yayınlanan Yuvamdaki Düşman dizisiyle izleyici karşısına çıkacak. Dizide Murat karakterine hayat verecek olan Pamir Pekin kimdir,kaç yaşındadır, hangi projelerde yer almıştır? İşte hakkındaki detaylar

Pamir Pekin Kimdir?

İstanbul'da 1979'da doğan Pamir Pekin eğitimini Marmara Üniversitesi  İktisadi ve İdari bilimler fakültesi Ekonometri  Bölümünde tamamlamıştır. Üniversite döneminde foto modellik yapan yakışıklı oyuncu reklam filmlerinde de yer aldıktan sonra ilk dizi deneyimini 2007 yılında Komiser Nevzat dizisinde yaşamıştır. Burada Komiser Ali karakterini canlandıran Pamir Pekin bir çok dizi ve filmde yer alırken bunların arasında Muhteşem Yüzyıl, İlişki Durumu Karışık, Hayat Şarkısı gibi dizilerde yer alır. Ayrıca Günce isimli filmde de yer almıştır. Öte yandan  Hülya Avşar'ın A Benim Akılsızım klibinde de oynamıştır.
Pamir Pekin Kimdir?
Pamir Pekin’in Oynadığı Diziler

Yuvamdaki Düşman / Murat / 2018
Tutsak / Kenan / 2017
Hayat Şarkısı / Hazer / 2016
İlişki Durumu: Karışık / Murat / 2015
Gönül İşleri / Komise Kemal / 2015
Muhteşem Yüzyıl / Elkaz Mirza / 2015
Güzel Çirkin / Serdar / 2013
Keskin Bıçak / Kemal / 2013
Lale Devri / Cansel / 2010
Havalimanı: İyi Uçuşlar / Fatih Karahan /  2008
Parmaklıklar Ardında / Mert / 2009
Vurgun / 2008
Komiser Nevzat / Komiser Ali / 2007

 Pamir Pekin’in Oynadığı Filmler
Günce / Doktor Serdar / 2013

Yuvamdaki Düşman dizisinde oynadığı Murat karakteri hakkında;

Çifthanlı ailesinin, şirketinin varisidir. Güçlü, zeki ve başarılı bir iş adamıdır. Yakışıklı ve kendine güvenen biridir. İyi eğitimlidir, köklü bir aileden gelir. Biricik eşi Yasemin’e, tanıdığı ilk günden beri aşıktır. Ailesine bağlıdır ve onlarla vakit geçirmeyi sever. Ailesi için her şeyi yapar. Çabuk sinirlenir. Sinirlendiği zaman hiçbir şeyi gözü görmez.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler