Özlem Ada Şahin kimdir?

Şarkıcı Berkay'ın Eşi, Özlem Ada Şahin Kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Özlem Ada Şahin kimdir?

ÖZLEM ADA ŞAHİN KİMDİR?

Özlem Ada Şahin, 29 Ekim 1991 tarihinde Balıkesir Ayvalık’ta dünyaya gelmiştir. Anne tarafı Boşnak, baba tarafı ise Yugoslavya kökenlidir. 

Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde okuyan Özlem Ada Şahin, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Bunun yanı sıra İspanyolca eğitimi de almaktadır. Küçük yaşlarda bale eğitimi alarak model olmaya karar vermiş ve birçok markanın defilelerinde podyuma çıkmıştır.

Özlem Ada Şahin kimdir?

2011 yılında ekranlara gelen başrollerini Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Nebahat Çehre’nin paylaştığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde cariye rolüne hayat vermiştir.

ÖZEL HAYATI:

Özlem Ada Katipoğlu, 31 Ağustos 2016 tarihinde Şarkıcı Berkay Şahin ile dünyaevine girmiştir. Çiftin bu evlilikten Arya adında bir kızı vardır.  Bir kız çocuğuna daha hamile olan Şahin, yakın zamanda doğacak olan kızları Zeynep Mira'yı dünyaya getireceği günü iple çekmektedir.

Özlem Ada Şahin kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi