Özgün kimdir?

Seslendirdiği şarkılarla dikkatleri üzerine çeken yakışıklı şarkıcı Özgün'ün kim olduğu merak konusu oldu. Peki Özgün kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Özgün kimdir?

Sosyal medyada ailesi ile pozlarıyla ile oldukça beğenilen Özgün kimdir? Tam adı nedir? Albümleri ve şarkıları nelerdir? İşte Özgün hakkında bilinmeyenler...

ÖZGÜN KİMDİR?

19 Ekim 1979 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen Özgün'ün asıl adı Özgün Uğurlu'dur.

2001 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Viyola Bölümü'nden mezun olan Özgün, sözleşmeli müzisyen olarak Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nda çalışmıştır.

Kariyeri: Özgün'ün "Elveda" adlı ilk albümü 2005 yılında çıkarmıştır. İlk klibini "Elveda" şarkısına çekmiş ve bu albümden sırasıyla Şeytan, Yanarım, Kandırman Lazım, Günahkar ve Aşk Çiçeği isimli şarkılarına klip çekmiştir.

Genç şarkıcının, "Nöbetçi Aşık" adlı ikinci albümü, 20 Haziran 2007 tarihinde yayınlanmıştır. İkinci albümünün çıkış parçası olan "Kıvırır", 23 Haziran 2007'de yayınlanmıştır.İkinci klibi ise "Acıyı çeken anlar", şarkısına çekmiştir. Üçüncü klibi ise "Yalnızlık", 21 Kasım 2007 tarihinde yayınlanmıştır. Özgün'ün ikinci albümünün son klibi ise "Kıpır Kıpır", 21 Nisan 2008 tarihinde yayınlanmıştır.

Özgün vatani görevini (askerlik) 331.Kısa Dönem olarak Aralık 2009'da başlayıp Mayıs 2010'da tamamlamıştır.

Askerlik dönüşü "Yeni" isimli single çalışmasını Avrupa Müzik etiketiyle yayınlayan Özgün, klip çektiği "İstiklal" adlı şarkısıyla 2010 yazının en çok dinlenilen şarkıları arasında yer almıştır. 2010 sonbaharında ise Toz adlı şarkısına klip çekien Özgün, 2011 yazı için hazırladığı dijital single çalışmasında ise klip çektiği Sadece Arkadaşız şarkısı ile radyolar ve müzik tv'lerinde en çok çalınan şarkılar sıralamasında 2. sıraya kadar yükselmiştir.

Özel Yaşamı: Yakışıklı sanatçı, 2012 yılının Temmuz ayında Nida Karaçar ile dünyaevine girmiştir. Çiftin bu evliliklerinden Ediz Uğurlu adında erkek çocukları doğmuştur.

Albümler: Elveda (2005), Nöbetçi Aşık (2007), Biz Ayrıldık (2009), Yeni (single) (2010), Sen ve Ben (single) (2011), Konu Senden Açılınca (2012), Tatil (single) (2013)Öpücem (single) (2014), Şimdi Burada Olsan (single) (2015)i, Bu Kadar Mı Zor (single) (2016), Senden İbaret (single) (2016), Bayramın Kutlu Olsun / Birlikte Çok Güzeliz (single) (2016), Gelmiyor Musun? (Single) (2017)

Video klipler: Elveda, Şeytan, Yanarım, Kandırman Lazım, Günahkar, Aşk Çiçeği, Kıvırır, Acıyı Çeken Anlar, Yalnızlık, Kıpır Kıpır, Biz Ayrıldık, Zilli, Mühür, Direniyorum Yokluğuna, İstiklal, Toz, Sadece Arkadaşız, İnsaf, Dur Gitme, Tatil, Yıllar Sonra, Aşkın Zindanları ft Bahadır Tatlıöz , Öpücem, Şimdi Burada Olsan, Bu Kadar mı Zor, Senden İbaret, Gelmiyor musun?, Hayalet, Aşık , Kalbimin Her Yeri 

Almış olduğu ödüller:

- En İyi Pop Erkek Sanatçı (11. İstanbul Fm Altın Ödülleri)

- En İyi Klip / Elveda (34. Altın Kelebek Ödülleri)

- En İyi Çıkış Yapan Video (Powertürk Müzik Ödülleri)

- Gold Albüm / Nöbetçi Aşık (MÜYAP Müzik Endistürisi Ödülleri)

Özgün fotoğrafları:

Özgün kimdir? 

Özgün kimdir? 

Özgün kimdir? 

Özgün kimdir? 

Özgün kimdir? 

Özgün kimdir? 

Özgün kimdir? 

Özgün kimdir? 

Özgün kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi