Özge Özpirinçci kimdir?

Başarılı oyuncu Özge Özpirinçci kimdir? Özge Özpirinçci fotoğrafları...

Özge Özpirinçci kimdir?

Son olarak Kadın dizisindeki 'Bahar' karakteri ile izleyenlerin beğenisinin kazanan başarılı oyuncu Özge Özpirinçci kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ KİMDİR?

1 Nisan 1986 yılında İstanbul'da dünyaya gelen güzel oyuncu, ilkokul ve ortaokul eğitiminin ardından AFS programı ile liseyi Amerika'da okumuştur. Annesi İngilizce öğretmeni olan Özge, Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümü mezunudur.

Cesaretin Var Mı Aşka, Kavak Yelleri, Melekler Korusun, Deli Saraylı, Al Yazmalım, Ağır Roman Yeni Dünya, Tatar Ramazan, Aramızda Kalsın, Aşk Yeniden, Şekercizade, Fi dizilerinde rol alan Özge Özpirinçci son olarak Kadın dizisinde 'Bahar Çeşmeli' karakterine hayat vermiştir.

Bahar Çeşmeli karakteri hakkında: "Küçük yaşta annesi tarafından terkedilmiş ve babası tarafından büyütülmüştür. Sarp’la tanıştığında mutluluğu bulur ve onunla bir aile kurar ancak Sarp’ın hayatını kaybetmesinden sonra iki çocuğunu tek başına büyütmek zorunda kalır. Yaşadığı bu felakete rağmen Bahar mücadeleci ruhunu kaybetmez ve bütün hayatını çocuklarına adar. Sarp’a olan aşkı ise yüreğinde kanayan bir yaradır ve başka birini sevmeyi aklından bile geçirmez. Yirmi yılın sonunda karşılaştığı annesine karşı ise kalbi kırıktır."

Rol aldığı reklam filmleri: Eti Browni, Cornetto, Coca-Cola, Turkcell, Vestel, Coca-Cola Zero

Rol aldığı sinema filmleri: Veda, Anadolu Kartalları, Kayıp, Karışık Kaset, Acı Tatlı Ekşi, Nuh Tepesi, Noah Land, Biz Böyleyiz

Rol aldığı video klipler: Derine, Kördüğüm (Murat Dalkılıç), 

Almış Olduğu Ödüller:

En Sevilen Kadın Sinema Oyuncusu (5.Aslan Max Ödülleri)

- En İyi Kadın Komedi Oyuncusu (42.Pantene Altın Kelebek Ödülleri)

- En Quality Kadın Oyuncu (9.Quality of Magazine Dergisi Ödülleri)

- En İyi Kadın Oyuncu (7.Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri)

Özge Özpirinçci fotoğrafları:

Özge Özpirinçci kimdir? 

Özge Özpirinçci kimdir? 

Özge Özpirinçci kimdir? 

Özge Özpirinçci kimdir? 

Özge Özpirinçci kimdir? 

Özge Özpirinçci kimdir? 

Özge Özpirinçci kimdir? 

Özge Özpirinçci kimdir? 

Özge Özpirinçci kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler