Özge Gürel kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Özge Gürel Muhteşem İkili dizisiyle ilk bölümden dikkatleri üzerine çekti. Özge Gürel kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkında detaylar

Özge Gürel kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Ekranların yeni dizilerinden Muhteşem İkili geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlarken başrol oyuncularında Özge Gürel de yer aldı. Dizideki karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. Peki Özge Gürel kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır işte hakkındaki detaylar

Özge Gürel kimdir ?

İstanbul'da 5 Şubat 1987'de dünyaya gelen genç oyuncu Özge Gürel liseyi bitirene kadar istanbulda yaşamıştır.Beykent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümden mezun olmuştur.1.70 metre boyunda ,55 kilo ve Kova burcudur.Üniversite yıllarında, kamera arkasıyla ilgilenmeye, oyunuculuk ve oyuncu yönetimi eğitimleri almaya başlamıştır. İlk olarak "Kızım Nerede" adlı dizide televizyon dünyasına giriş yapmıştır. 2014 yılında Kiraz Mevsimi'nde başrol oynarak büyük beğeni toplamış ve kariyerinde önemli bir adım atmıştır. Güzel oyuncu son olarak Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan ve Kerem Bursin ve İbrahim Çelikkol'un da yer aldığı Muhteşem İkili dizisinde Nilüfer karakterine can veriyor.

Özge Gürel kimdir ?

Gürel'in Muhteşem İkili dizisinde hayat verdiği Nilüfer karakteri hakkında detaylar;

Nilüfer, MKC’nin kız kardeşi. Tam bir özgür ruh. MKC ile başa çıkabilen tek, ona laf yetiştirebilen son kişi. Güçlü, akıllı, güzel ve çekici bir kadın. Kendi işinin başında. Abisine eyvallahı yok. Küçük yaşta annesi ve babası boşanınca annesiyle yaşadığı için onun huylarına sahip. Annesi gibi bir İstanbul kızı. Baba eksikliğini ise her zaman içinde taşımış.
Özge Gürel'in rol aldığı diziler ve filmler 

2010 - Kızım Nerede? (dizi)
2012 - Huzur Sokağı (dizi)
2012 - 2014 - Muhteşem Yüzyıl (dizi)
2014 - Medcezir (dizi)
2014 - Bizum Hoca (sinema)
2014 - Kiraz Mevsimi (dizi)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler