Ozan Dağgez kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Afilli Aşk dizisinin oyuncularından Ozan Dağgez kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Ozan Dağgez kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

OZAN DAĞGEZ KİMDİR?

16 Ekim 1982 yılında dünyaya gelen Ozan Dağgez, Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Oyuncu aynı zamanda, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Şifre, Kızlar Yurdu, Aşk Yeniden, Sana Mecburum, Talih Kuşu, Kapadokya Düşleri, Muhteşem Yüzyıl, Araf Zamanı, Alın Yazım dizilerinde rol alan oyuncu son olarak Afilli Aşk dizisinde 'Samet Yiğiter' karakterine hayat verecektir.

Samet Yiğiter karakteri hakkında: Samet 30’lu yaşlarındadır. Kerem’in abisidir. Muhsin’in ilk eşinden olan Samet, Sultanhamam’daki dükkandan sorumludur. Samet bir mahalle esnafı gibidir. Babasının yeni dünyasına bir türlü ayak uyduramaz. Biraz da saflığı vardır. Muhsin’in kopyası gibidir. Ama onun kadar cevval ve cesur değildir. Dönüşümlere ve farklı fikirlere kapalıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi