Zengin ve Yoksul dizisi oyuncusu Osman Sonant kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?

Zengin ve Yoksul dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan Osman Sonant kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte tüm detaylar...

Zengin ve Yoksul dizisi oyuncusu Osman Sonant kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?

Bugüne kadar bir çok projede yer alan ve özellikle Leyla ile Mecnun'un "Yavuz Hırsız'ı" olarak hafızalara kazınan Osman Sonant , ATV'nin yeni dizisi Zengin ve Yoksul dizisinin oyuncu kadrosunda bulunuyor.

Kısa sürede yeniden adından söz ettiren Osman Sonant merak konusu oldu. İşte hakkındaki detaylar...

OSMAN SONANT KİMDİR?

1 Mart 1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Osman Sonant, ilk olarak 1997 yılında Bahçelievler Belediye Tiyatrosu'nda Yılmaz Gruda'dan oyunculuk eğitimi alarak mesleğe başlamıştır. Ortaoyuncular Nöbetçi Tiyatrosu'nda da çalışmalar gerçekleştiren oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları bölümünden mezun olmuştur. 

Kurtlar Vadisi: Irak, Pandora'nın Kutusu, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Türk Malı, Ustalar Alimler ve Sultanlar, Leyla ile Mecnun, Yangın Var, Ben de Özledim, İtirazım Var, 91.1, Beş Kardeş, Kırık Kalpler Bankası, Memleket, Son Takla, Yolsuzlar Çetesi, Fi, Görünen Adam, Ufak Tefek Cinayetler dizi ve filmlerinde rol almıştır.

Son olarak Zengin ve Yoksul dizisinde rol almaktadır.

Leyla İle Mecnun dizisindeki rol arkadaşları Serkan v Ali ile birlikte Leyla The Band grubunda şarkılar söylemektedir. 

Söylediği bazı şarkılar:

Bu Kıza Kadar, Kolpa, Gökte Yıldız Ay misun, Elindedir Bağlama, Yeniden, Batsın Bu Dünya, Ağla Gözüm, Kalenin Bedenleri, Yokluğunda, Aşk Bitti, Çaldı Çaldı, Ben Aşık Oldum

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi