Onur Büyüktopçu kimdir?

Onur Büyüktopçu Kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Onur Büyüktopçu kimdir?

ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982'de İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Babası Çankırılı, annesi göçmendir. On sekiz yaşına kadar İzmir'de yaşamıştır. 

Büyüktopçu geçmişte; İpek Erdem, Zeynep Özder, Ebru Kara gibi isimlerle aşk yaşamıştır.

Dil ve tiyatro okulu için İngiltere'ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de eğitim almıştır. 

Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile atarak bu dizideki Yusuf karakterine hayat vermiştir.

Yabancı Damat, Doktorlar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer almıştır. 2010 yılında yayınlanan Güz Gülleri adlı dizide rol almıştır. 2015-17 yılları arasında Kiralık Aşk dizisinde Koray rolünü canlandırmıştır. Şimdilerde TV8'de yayınlanan Yemekteyiz programının sunuculuğunu yapmaktadır. Büyüktopçu, oyunculuğun yanında cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır.

Rol aldığı diziler: Lise Defteri, Yabancı Damat, Fırtınalı Aşk, Doktorlar, Tatlı Bela Fadime, Kavak Yelleri, Üç Tatlı Cadı, Güz Gülleri, Kollama, Kiralık Aşk, Yemekteyiz, Jet Sosyete

Rol Aldığı Filmler: Memleket Hikayeleri, Hürmüz Gelin

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi