Numan Acar kimdir, nerelidir?

Türk oyuncu Numan Acar'ın Örümcek Adam'da rol alacağı belli oldu. Hollywood'da bir çok projede yer alana Numan Acar kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte detaylar

Numan Acar kimdir, nerelidir?

Hollywood yapımı olan Örümcek Adam'ın kadrosunda yer alacak olan Numan Acar merak konusu oldu. Numan Acar kimdir, kariyerinde neler var? İşte hakkındaki detaylar

NUMAN ACAR KİMDİR? 

Gümüşhane'in Kelkit İlçesinin Kozoğlu köyünde 7 Ekim 1974'de dünyaya gelen Numar Acar, 8 yaşına kadar ailesi ile Erzincan'da yaşadı. Acar 1982'de ise ailesiyle birlikte Almanya'ya yerleşti. Burada İnşaat Mühendisliği okuduktan sonra tiyatro eğitimi de alarak Almanya'da kariyerine adım attı. 

numan acar kimdir

2002 yılında Fatih Akın'ın Kebab Connection filminde oynayan Numan Acar, o zamandan beri aranan isimlerden biri. 2012 yılında, başrolünü Ata Demirer'in oynadığı Berlin Kaplanı adlı filmde hem oyuncu olarak yer aldı, hem de yapımcılığını üstlendi. Ünü ve başarısı yayılan Acar, 2014 yılında, Amerikan yapımı ''Homeland'' dizisinde Pakistandaki Taliban lideri Haissam Hakkani rolünde oynadı. Prison Break dizisinde Namal Abu Ramal karakterince hayat veren Acar, Fatih Akın'an Paramparça filminde Nuri Şekerci'yi canlandırdı. 

numan acar kimdir

Numar Acar son olarak 12 Savaşçı filminde Mullah Razzan karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi