Nöbet dizisi oyuncusu Tuncay Beyazıt kimdir?

Nöbet dizisi oyuncularından Tuncay Beyazıt'ın kim olduğu merak konusu oldu.

Nöbet dizisi oyuncusu Tuncay Beyazıt kimdir?

TUNCAY BEYAZIT KİMDİR?

1 Ocak 1964 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Hastane, Mazlum, Böyle Mi Olacaktı?, Kılıbıklar Mahallesi, Ruhsar, Kaç Para Kaç, Küçük Besleme, Yılan Hikayesi, Çarli, Adada Bir Sonbahar, Üvey Baba, Cinlerle Periler, Sırlar Dünyası, İnşaat, Arap Saçı, Gönül Yarası, Müjgan Bey, İstanbul Şahidimdir, Beşinci Boyut, O Şimdi Mahkum, Yanık Koza, Arka Sokaklar, Tarık ve Diğerleri, Kabadayı, Kunduracı, Aşk Yakar, Kelebek, Ramazan Güzeldir, Güz Gülleri, Anadolu Kartalları, Kayıp Aranıyor, İnsan Aldandı, G.D.O. Karakedi, Nizama Adanmış Ruhlar, İnşaat 2, Düğün ;Dernek 2: Sünnet, Saftirikler, Sen Benim Herşeyimsin, Arif V 216, Kurtlar Vadisi Vatan ve Kardeş Payı dizi ve filmlerinde rol alan oyuncu son olarak Nöbet dizisinde 'Zühtü Balaban' karakterine hayat verecektir.

Zühtü Balan karakteri hakkında: Ellili yaşların ortasında, Elmalı kasabasının tek hamamı Balaban Hamamın sahibi… Hamam ondan önce de yedi göbek sülalesine aitmiş. Biraz boşboğaz, lafını esirgemeyen, etrafa neşe kaynağı bir adam… Hayatındaki en büyük değer tek çocuğu, kızı Şirin… Eşinin de ısrarıyla şehirde okumasına müsaade etmiş ama artık gözünün önünden ayrılmasın istiyor. Özellikle eşini kaybettikten sonra en büyük korkusu, Şirin’in diğer gençler gibi kasabayı terk etmesi...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi