Nöbet dizisi oyuncusu İpek Karapınar kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Nöbet dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan İpek Karapınar'ın kim olduğu merak edildi. İpek Karapınar kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Nöbet dizisi oyuncusu İpek Karapınar kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

İPEK KARAPINAR KİMDİR?

20 Mart 1984 yılında İstanbul'da dünyaya gelen güzel oyuncu orta okul ve lise eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuarı’nda Müzik ana sanat dalı, Keman Bölümü’nde almıştır. Ardından Türker İnanoğlu Vakfı (Türvak) ’nda Sinema Televizyon / Oyunculuk Bölümü’nde eğitimini tamamlamıştır.

Hatırla Sevgili, Köprü, Kurtlar Vadisi Pusu, Doludizgin Yıllar, Talih Kuşu, Küçük Sırlar, Zehirli Sarmaşık, Ustura Kemal, Adını Kalbime Yazdım, Hayat Yolunda, Bu Son Olsun, Zor Aşk, Kırın Çiçekler dizilerinde rol alan oyuncu ve son olarak Nöbet dizisinde 'Zeynep' karakterine hayat verecektir.

Zeynep Alkan karakteri hakkında: Yiğit Yüzbaşının eşi… İzmirli… Otuzlu yaşların başında, güzel bir kadın… Babası emekli general; her ne kadar asker eşi olmanın zorluklarını bilse de Zeynep, Yiğit’le bu kadar ayrı kalacaklarını hiçbir zaman tahmin etmemiş. Kocasını yanında istiyor; düzenli bir hayata geçip çocuk sahibi olmak istiyor ama Yiğit’in şu anki görev temposuyla imkânsız… Ayrılık, her geçen gün aralarında bir parça daha gerginlik ve mesafeye sebep oluyor. Müzik öğretmen; memleketi İzmir’de öğretmenlik yapıyor. Oysaki Yiğit’le tanışmasa, Viyana’ya gidip çello virtüözü olacaktı; o hayallerinden vaz geçti ama Yiğit dağlardan vazgeçemedi… 

Nöbet dizisi oyuncusu İpek Karapınar kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi