Murat Ünalmış kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır?

Ekranların gözde dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova'da Demir karakterine hayat veren başrol oyuncusu Murat Ünalmış kaç yaşındadır, kimdir, nerelidir? işte Murat Ünalmış hakkında merak ettikleriniz

Murat Ünalmış kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır?

Ekranların gözde dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın Demir karakterine hayat veren Murat Ünalmış kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte Murat Ünalmış hakkında merak ettikleriniz

Murat Ünalmış kimdir?

1981 yılında Kayseri'de dünyaya gelen dizi ve sinema oyuncusu Murat Ünalmış, ortaokul dönemi sonrasında İstanbul'a gelmiştir.1,78 metre boyunda 79 kilo ve boğa burcudur. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nde basketbol oynamıştır. Ardından Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Ünalmış, üniversite eğitiminden sonra Akademi İstanbul'da oyunculuk eğitimi almıştır. Bu eğitim sürecinin paralelinde; Hayat Bağları, Sınırlı Aşk, Kurşun Yarası dizilerinde ve “Üç Kadın”, “Deli Duran”, “Sen Ne Dilersen” adlı sinema filmlerinde rol almıştır.

Murat Ünalmış kimdir?

Murat Ünalmış'ın başrol oynadığı dizisinde hayat verdiği Demir karakteri hakkında detaylar;

Büyük bir servetin sahibi. Çukurova'nın en büyüğü, bu bereketli toprakların tek hükümdarı olmayı hedefleyen, bunun için her şeyi yapabilecek kadar hırslı, gözü kara bir adam. Ama babasından kalan bu uçsuz bucaksız toprakları günü gelince miras bırakacağı bir evladı yok. Demir, Züleyha'ya görür görmez aşık olur. Aşk Çukurova'nın bu yakışıklı ve hırslı beyini değiştirebilecek mi? Demir Yaman aşkı ve toprakları için gözünü ne kadar karartacak?

Murat Ünalmış'ın oynadığı diziler;

Deli Gönül
Sevda Kuşun Kanadında
Seddülbahir 32 Saat
Zor Aşk
İnadına Yaşamak
Babalar ve Evlatlar
Yer Gök Aşk
Kasaba
Rüzgar
Sır Gibi
Şöhret
Üç Kadın
Deli Duran
Kurşun Yarası
Sınırlı Aşk
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi