Mirgün Cabas kimdir?

Bir dönem manken Tuba Ünsal ile evli kalan gazeteci Mirgün Cabas kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Hakkında detaylar...

Mirgün Cabas kimdir?

Bir dönem Tuba Ünsal ile evliliği oldukça konuşulan Mirgün Cabas kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Mirgün Cabas hakkında tüm detaylar...

MİRGÜN CABAS KİMDİR?

1971 yılında İzmir'de doğan Mirgün Cabas, İzmir Özel Atatürk Koleji'nin ardından kazandığı Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden mezun olmuştur.

1992 yılında Milliyet Gazetesi'nde gazeteciliğe başlayan Mirgün Cabas, 1995 yılında ATV'de televizyon muhabiri olmuştur.

1998 yılında girdiği NTV'de 15 yıllık çalışmasının ardından Doğuş Yayın Grubu'ndan ayrıldığını açıklamıştır.

Doğuş Yayın Grubu'nda editörlükten, haber müdürlüğüne, haber koordinatörlüğünden sunuculuğa kadar çalışmıştır.

O dönemlerde NTV'de 'Günlerin Getirdiği', 'Yazı İşleri' ve '24 Saat' gibi programların yanı sıra kendisinin hazırlayıp sunduğu 'Mirgün Cabas ile Her Şey' programını sunmuştur.

Bilgi Üniversitesi Televizyon Bölümü'nde 'Siyaset Haberciliği' dersi vermiş, 2011-12 yıllarında ise Anadolu'da yaptığı motosiklet yolculuklarından kültür ve aktüalite içerikli Her Yer programını hazırlamıştır.

2013 yılında Milliyet Gazetesi'nde köşe yazarlığı yaptı ancak Aralık 2013 yılında görevinden ayrıldı.

CNN Türk'de 'Her Şey' programını sunmuş, Cumhuriyet Gazetesi'nin pazar ekinde yazmıştır.

Şimdilerde T24 Haber Sitesi'nin pazar ekinde yazılarını yazmaktadır.

Özel Hayatı:

Radikal Yazarı Evrim Sümer ile 2010yılında evlenmiştir ve Leyla adında bir de kızı vardır.

2013 yılında oyuncu ve manken Tuba Ünsal ile evlenmiş ve 2018 yılında boşanmışlardır. Evlilikleri ve boşanmaları oldukça konuşulan çiftin bu evlilikten bir erkek çocuğu vardır.

Yazmış olduğu kitaplar:

- Eski Türkiye’nin Son Yılı (Can Yayınları)

-Bıçkın ve Ağlak

Mirgün Cabas kimdir?

Mirgün Cabas kimdir? 

Mirgün Cabas kimdir? 

Mirgün Cabas kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler