MHP Kayseri Milletvekili adayı Veli Oğuzhan Öztürk kimdir nereli kaç yaşında mesleği ne?

MHP'nin milletvekili adayları arasında yer alan genç isim dikkat çekiyor. Kayseri milletvekili adayı olarak gösterilen Veli Oğuzhan Öztürk kimdir nereli kaç yaşında merak ediliyor.

MHP Kayseri Milletvekili adayı Veli Oğuzhan Öztürk kimdir nereli kaç yaşında mesleği ne?

24 Haziran seçimleri için milletvekili adayları açıklandı. Türkiye genelinde listelerde sürprizler yaşanırken MHP'nin adaylarından Veli Oğuzhan Öztürk merak uyandırıyor. Kayseri Milletvekili adayı Veli Oğuzhan Öztürk kimdir nereli kaç yaşında? İşte genç aday hakkında bilgiler...

MHP Kayseri Milletvekili adayı Veli Oğuzhan Öztürk kimdir nereli kaç yaşında?

VELİ OĞUZHAN ÖZTÜRK KİMDİR NERELİ? KAÇ YAŞINDA VE NE İŞ YAPIYOR?

MHP Genel Merkezi tarafından açıklanan milletvekili aday listesinde partinin Türkiye genelinde en genç adayı olan lise öğrencisi Veli Oğuzhan Öztürk, sabah okuluna giderken, öğleden sonra diğer adaylarla seçim çalışmasına katılıyor.

3 kardeşin en küçüğü olan Öztürk, gittiği Seyyid Burhanneddin Türbesi ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, "18 yaşındayım. Sağlık Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisiyim. Kayseri il öğrenci meclis başkanıyım. Türk gençliğinin okullardaki sorunlarını çözmek için bu yola girmiştik. Ülkü ocaklarının desteği, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin takdirleri ile listeye girdim. Elimde birkaç proje var. Bunları partim ve seçmenlerle görüşüyorum. Okulda öğretmenlerim, ailem, arkadaşlarım adaylığa sevindi. Seçim çalışmasında yer almam için zaman zaman esnek davranıyorlar. Ben 'Gelecek biziz, biz geleceğiz' diyorum" dedi.

MHP Kayseri Milletvekili adayı Veli Oğuzhan Öztürk kimdir nereli kaç yaşında mesleği ne?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi