Metisha Schaefer kimdir? Metisha Schaefer Türk mü?

Güzel model Metisha Schaefer Türkiye'de dizide yer alacak. Peki Metisha Schaefer kimdir, Türk müdür,nerelidir? İşte detaylar

Metisha Schaefer kimdir? Metisha Schaefer Türk mü?

Metisha Schaefer Kanal D'nin dijital ortam dizisi Girift'te rol alacak. Bu haberle birlikte Schaefer merak konusu oldu. Metisha Schaefer kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte hakkındaki detaylar

Metisha Schaefer Kimdir?

Aslen Türk olan Metisha Schaefer'in asıl adı Mehtap Yavuz'dur. Aslen ailesi Samsunludur. 1985 yılında Almanya'da dünyaya gelmiştir ve modellik yapmaktadır. Sosyal medyada büyük bir kitleye sahip olan Schaefer, Kim Kardashian ile benzerliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. 2010 yılından itibaren Amerika'da yaşamaktadır.
Metisha Schaefer kimdir? Metisha Schaefer Türk mü?

Paylaştığı fotoğraflarla herkesin dikkatini çeken güzel model Metisha Schaefer , Jennifer Lopez, 50 Cent, Nicki Minaj, David Guetta, Sean Paul, Chris Brown, Pitbull, FloRida gibi sanatçıların çeşitli müzik videolarında rol aldı. İletişim fakültesi Gazetecilik mezunu olan Metisha Schaefer, beş dil biliyor. Schaefer, bir dizi ve sinema filminde başrol oynadı.

 Almanya’da birçok projede yer alan Metisha, daha sonra Amerika’nın en önemli kanallarında boy gösterdi. Amerika’nın E! Entertainment isimli kanalında reality şov programı yapan ve daha sonra Amerika'nın önde gelen dizi ve filmlerinde başrol oyunculuğu yapan ünlü aktrist ve model Metisha Türk bir ailenin kızı olması ve Amerika’da Kim Kardashian’a rakip gösterilmesiyle tanınıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi