Merve Boluğur kimdir?

Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile kendine hayran bırakan Merve Boluğur kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Merve Boluğur kimdir?

MERVE BOLUĞUR KİMDİR?

16 Eylül 1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Merve Boluğur, aslen Karabüklü'dür. 

Acemi Dadı dizisinde canlandırdığı 'Ayşegül' karakteri ile tanınan güzel oyuncu, Aşk Yeniden, Kül ve Ateş, Küçük Sırlar, Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol almıştır. Son olarak İçimdeki Fırtına dizisinde 'Ezgi Kara Bademli' karakterine hayat vermektedir.

Ezgi Kara Bademli karakteri hakkında: "Güzel, akıllı, başarılı bir kız genç kız olan Ezgi Kara genç yaşında Deran Holding’in ürün müdürü olmasına rağmen istediği pozisyonda değildir. Baba bir anne ayrı kız kardeşi Deniz gibi kostüm tasarım alanında yükselmek ve Deran Holding’in tasarım departmanın başına geçmek istemektedir. İlk gördüğü anda aşık olduğu Emre Bademli’nin kardeşi Deniz’i seçmiş olması, üstelik kısa zamanda evlenmeyi planlaması Ezgi’nin sert tabiatını daha da keskinleştirmiştir. İstediği her şey için mücadele etmeye alışkın olan Ezgi’nin hayatta Emre’nin sevgisi kadar istediği hiçbir şey yoktur. Emre için amansız bir mücadeleye girişecektir."

Rol aldığı reklam filmleri: Cornetto, Rexona, Burger King, Maybeline New York

Rol aldığı sinema filmleri: Keloğlan Kara Prens'e karşı, Gomeda, Hoşçakal Güzin

Almış olduğu ödüller:

- 2010 yılının umut vaadeden kadın oyuncusu (Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri)

- Yılın En Tarz Kadın Oyuncusu (İstanbul Moda Rehberi Ödülleri)

- Yılın En Tarz Oyuncusu (İstanbul Kültür Üniversitesi Kariyer Onursal Ödülleri)

Merve Boluğur fotoğrafları:

Merve Boluğur kimdir? 

Merve Boluğur kimdir? 

Merve Boluğur kimdir? 

Merve Boluğur kimdir? 

Merve Boluğur kimdir?

Merve Boluğur kimdir? 

Merve Boluğur kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi