Mertcan Çam kimdir?

Bir dönem Beşiktaş ile sözleşmesi ortaya çıkan ve transferinden vazgeçilen Mertcan Çam kimdir? İşte hakkındaki detaylar...

Mertcan Çam kimdir?

Bir dönem Trabzonspor eski başkanı Muharrem Usta ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman arasında yapılan gizli anlaşmayla Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe'ye transferini önlemenin karşılığında 850 Bin Euro'ya transfer edileceği ortaya çıkan Mertcan Çam'ın transferinden siyah beyazlılar vazgeçti. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın anlaşmayı iptal ettiğini duyurmasının ardından Mercan Çam yeniden gündeme geldi. Mertcan Çam kimdir, kariyeri nasıl, hangi takımlarda oynamıştır? İşte hakkındaki detaylar

MERTCAN ÇAM KİMDİR?

16 Kasım 1955 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Mertcan, Trabzon Spor Lisesi'nde lise eğitimini tamamlamıştır. Trabzonspor altyapısında uzun süre forma giyen oyuncu U13 ile A takım arasındaki tüm kategorilerde forma giydi.

Trabzonspor'da Hami Mandıralı'nın teknik direktörlüğü döneminde A Takıma yükselmiş ve 5 yıllık profesyonel sözleşmeye imza atmıştır. Ersun Yanal döneminde A Takım formasını ilk kez Manisaspor ile oynanan Türkiye Kupası mücadelesinde forma giymiştir. 9-0 galip gelinen karşılaşmada oyuna 56. dakikada dahil olmuştu. Yanal döneminde genellikle sağ bek mevkisinde forma giymiştir.

2016 yılında Şanlıurfaspor'a kiralanan genç oyuncu daha sonra kulüp başkanının kendisine şiddet uygulaması sebebiyle takımdan ayrılmıştır.

2018 yılında Bandırmaspor'da kiralık oynayan Mertcan, sözleşmesinin sona ermesi ile beraber Hekimoğlu Trabzon takımına transfer olmuş, burada TFF 3. Lig şampiyonluğu yaşamıştır.

mertcan çam

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi