Mehmet Nuhoğlu kimdir?

Mehmet Nuhoğlu kimdir, ne iş yapmaktadır? İşte hakkındaki detaylar

Mehmet Nuhoğlu kimdir?

Mehmet Nuhoğlu kimdir, kaç yaşındadır, ne iş yapmaktadır? İşte detaylar...

Mehmet Nuhoğlu kimdir?

Mehmet Nuhoğlu kimdir?

Nuhoğlu kendini şöyle anlatıyor;

Yüce yaratanın takdiri ve halkımızın teveccühü ile 18 Nisan 1999 tarihinde yapılan seçim neticesinde Trabzon'un güzel içesi Hayrat Belediyesine Belediye Başkanı olarak hizmet etmek bize nasip oldu . O tarihten beri mevcut imkanları iyi kullanmak ve yeni imkanlar bulmak suretiyle Hayrat halkına en iyi hizmeti verebilmek tek amacımız olmuştur. Gerek planlama ve gerekse uygulama aşamalarında hizmetlerimizle ilgili olarak halkımızla ya doğrudan ,yada iletişim araçları vasıtasıyla bilgi alışverişinde bulunmaya özen gösteriyoruz.

Bu sitenin de amacı, bilgi alışverişini geliştirmek ve Hayrat dışında bulunan değerli hemşehrilerimizle de kolaylıkla diyalog kurabilmeyi sağlamak ve Hayrat'ı tanıtmaktır.

Hayrat dışında yaşayan hemşehrilerimizin güzel Hayratımıza yatırım yapmaları ve buradaki hemşehrilerine sahip çıkmaları İlçemizin geleceği açısından büyük önem arzetmektedir. Bu hususta değerli hemşehrilerimizin maddi ve manevi yardımlarını bekliyoruz.

Halkımızın da desteği ile güzel Hayrat'ımızı alt yapı, üst yapı, sosyal ,ekonomik ve kültürel açıdan en iyi duruma getirme gayreti içersindeyiz. Doğru, dürüst ve tarafsız bir hizmet anlayışı ile bu göreve layık olduğumuzu Halkımızın memnuniyetinde görebilmek en büyük bahtiyarlığımız olacaktır.

Bizi buradan ziyaret edip okuma zahmetine katlandığınız için sizlere teşekkür ediyor, ilk fırsatta Hayratımıza gelerek konukseverliğimize şahit olmanızı temenni ediyor, hepinize en içten selam ve saygılar sunuyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi