Mehmet Fatih Özkan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Her Yerde Sen dizisi oyuncu kadrosunda bulunan Mehmet Fatih Özkan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Mehmet Fatih Özkan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Ekranların yeni dizilerinden olan Her Yerde Sen oyuncularından olan Fatih Özkan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Hangi projelerde yer almıştır? İşte oyuncuya dair tüm detaylar...

MEHMET FATİH ÖZKAN KİMDİR?

1982 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen başarılı oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezundur. Bu eğitimin yanı sıra psikoloji yandalı üzerine de eğitim almıştır.

İlk dizi deneyimini Arka Sokaklar dizisi ile yaşayan oyuncu, Başrolde Aşk, Seni Bana Yazmışlar, Deliha, 91.1, Deli İşi, Görümce ve Deliha 2 dizi ve filmlerinde rol almıştır.

Son olarak Her Yerde Sen dizisinde 'Ferruh Özerdim' karakterine hayat vermektedir.

Ferruh Özerdim karakteri hakkında: "Artemim’in finans müdürüdür. Su alan bir şirketin finansını dengede tutmak için mücadele vermektedir. Burak genel müdür koltuğuna vekalet ederken şirketi kurtarmak için aldığı karalarda yanında her zaman Ferruh vardır. Şirket kârda olmasa bile en azından batışı erteledikleri için rahatlamıştır Ferruh. Ama geçmişte Burak ile çevirdikleri dümenlerin her an ortaya dökülebilecek olması huzurunu kaçırmaktadır. Emeklilikte tekne hayaline ulaşamamaktan, hapislerde çürümeye kadar olan korku skalasında panikle gidip gelmektedir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi