Mehmet Ali Erbil kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Mehmet Ali Erbil'in kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Mehmet Ali Erbil kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

MEHMET ALİ ERBİL KİMDİR?

8 Şubat 1957 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Erbil, sunuculuk, yapımcılık, seslendirme sanatçılığı ve oyunculuk yapmaktadır. Ankara Devlet Konservatuvarı mezunudur. 

1980 yılında Muhsine Şehnaz Kamiloğlu, 1989 yılında Nergis Kumbasar, 2001 yılında Sedef Altuntaş ve 2005 yılında Tuğba Coşkun ile evlenip boşanmıştır. Bu evliliklerinden toplam 3 çocuğu bulunmaktadır.

Aşka Gel, Bir Başka Gece, Gol Show, 50 Sarışın, Metronom, Çarkıfelek, Ya Şundadır Ya Bunda, Açıl Susam Açıl, Ali Baba'nın Çiftliği ve Eyvah Düşüyorum programlarında sunuculuk yapmıştır.

Polis Akademisi Alaturka, Pak Panter, Oyuncak Hikayesi 3, Maskeli Beşler: Kıbrıs, Emret Komutanım Şah Mat, Dünyayı Kurtaran Adam'ın Oğlu, Keloğlan Karaprens'e Karşı, Maskeli Beşler İntikam Peşinde, Hırsız Var!, Teberik Şanssız, Hababam Sınıfı Üç Buçuk, Hababam Sınıfı Askerde, Hababam Sınıfı Merhaba, Ömerçip, Hemşo, Oyuncak Hikayesi 2, Kahpe Bizans, Oyuncak Hikayesi, Bay E, Sevmek ve Ölmek Zamanı, Hülya, Babamız Eğleniyor, Allah Allah, Lotto Kralı, Kahkaha Marketi, Huysuz, Uyanıklar Dünyası, Kızlar Sınıfı Yarışıyor, Fakir Milyoner, Sevmek Yeniden Doğmak, Karımı Gördünüz mü?, Vatan Kucağında, Hababam Sınıfı Güle Güle,Harakiri filmlerinde rol almıştır.

Harem, Yıldızlar Savaşı, En Son Babalar Duyar, Büyümüş De Küçülmüş, Hastayım Doktor, Aşkım Aşkım, Can Dostlar, Tatlı Kaçıklar, Zamanda Yolculuk, Şıpsevdi dizilerinde de rol almıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi