Mehmet Akif Alakurt kimdir?

Adanalı dizisinin 'Maraz Ali'si Mehmet Akif Alakurt hakkında açılan soruşturma ile gündeme geldi. Peki Mehmet Akif Alakurt kimdir? son hali nasıldır? Oyunculuğu da bırakan isim hakkında tüm detaylar...

Mehmet Akif Alakurt kimdir?

Bir dönemin sevilen oyuncularından olan ve Adanalı dizisi ile tanınan Mehmet Akif Alakurt sosyal medya paylaşımı sebebiyle hakkında soruşturma açıldı. Peki Mehmet Akif Alakurt kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Hakkında neden soruşturma açıldı? İşte tüm detaylar...

MEHMET AKİF ALAKURT KİMDİR?

23 Temmuz 1979 yılında Ordu'da dünyaya gelen Mehmet Akif Alakurt, ortaokulun ardından modellik yapmaya karar verdi ve Neşe Erberk ajansına kayıt oldu.

1998 yılında 'Gelecek Vaat Eden' ve 'Türkiye Prensi' ünvanlarını almış, 2001 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında birinci olmuştur. Aynı yıl Best Model of World dünya ikincisi olmuştur.

Kırık Ayna, Harput Güneşi, Metro Palas, Zeytin Dalı, Arka Sokakları, Hacı, Sıla, Adanalı, Bahar Dalları, Reis, Fatih, Emanet dizi ve filmlerinde çeşitli rollerde bulunmuştur.

Flaş bir kararla modelliği ve oyunculuğu bırakan Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyordu.

Son olarak, Türkiye bayrağını paylaşarak; 'Rıfkı cumhuriyetinin bayrağı değil mi bu' notunu ekleyen Mehmet Akif Alakurt hakkında soruşturma açıldı.

Mehmet Akif Alakurt kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi