Kıvanç Tatlıtuğ' un kız kardeşi Melisa Tatlıtuğ kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ' un kendisine benzeyen kız kardeşi Melisa Tatlıtuğ'un benzerlikleri dikkat çekti. Peki Melisa Tatlıtuğ kimdir? İşte detaylar...

Kıvanç Tatlıtuğ' un kız kardeşi Melisa Tatlıtuğ kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ'un kız kardeşi Melisa Tatlıtuğ kimdir? Yakışıklı oyuncu geçtiğimiz gün kız kardeşi ile objektiflere poz verdi. Kıvanç Tatlıtuğ ve kardeşi Melisa Tatlıtuğ'un birbirlerine olan benzerlikleri daha önce de magazin programlarına konu olmuştu. Yeniden alevlenen konunun ardından internette Melisa Tatlıtuğ hakkında araştırmalar da hız kazandı. Peki Kıvanç Tatlıtuğ'un kız kardeşi kimdir? Melisa Tatlıtuğ kim? İşte merak edilenler...

MELİSA TATLITUĞ KİMDİR?

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ‘un kız kardeşi olan Melisa Tatlıtuğ 1986 doğumludur. Bir dönem oyunculuğa adım atmıştır. Bir dönem oyunculuk eğitimleri almıştır. Bu dönemde dizi ve film teklifleri almaya başlamıştır. Tatlıtuğ ’un annesi Edirne babası ise Yugoslav kökenli Adana‘lıdır.

2007 yılında evlenmiştir. Mercan ve Kıvanç isimli iki erkek çocuğa sahip olan  Melisa Tatlıtuğ, 2006 yılında düzenlenen 'Süper Lady' isimli yarışma programına katılmış ve ikinci olmuştur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler