Kemal Can Parlak Kimdir?

Kemal Can Parlak kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Kemal Can Parlak Kimdir?

KEMAL CAN PARLAK KİMDİR?

“Kendine Müzisyen” kullanıcı adı ile tanınan Kemal Can Parlak, 15 Mayıs 1995 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. İstanbul’da yaşamaktadır.

KARİYERİ:

Son yıllarda Twitch Türkiye’nin yükselen yayıncılarından olan Kendine Müzisyen, okul yıllarında çok haylazlık yapmıştır. Lise yıllarında 86 günlük devamsızlık yaparak, “yapılmaması gereken şeyler” listesinin altına imzasını atmıştır. Üniversitede Ses Mühendisliği okumuştur. Parlak, üniversite yıllarından önce bir müzik grubu ile şarkılar söylemiştir. Kendine Müzisyen, ilerleyen yıllarda YouTube üzerinden yaptığı cover’ları yayınlamıştır. Daha sonra Twitch platformuna adım atıp canlı yayınları yapmaya başlamış ve Türkiye’nin en ünlü yayıncılarından olan Jahrein‘in desteği ile yayınseverlerin ilgisini kazanmayı başarmıştır. Fakat, Twitch platformundaki en büyük çıkışını “BlindID” uygulamasını kullanarak yapmıştır. BlindID uygulaması ile çok eğlenceli sohbetler yapmış ve izleyici kitlesini genişletmeyi başarmıştır.

Ayrıca Kendine Müzisyen, bazen yaptığı yayınlarda babası Mehmet Parlak‘a yer vermiştir. Böylece yaptığı yayınlara daha fazla renk katmayı başarmıştır. Hatta Twitch kitlesi, Mehmet Parlak’a “Kendine Baba” lakabını takmıştır.

Kendine Müzisyen, Twitch üzerinden yayın yapan JtgTV’de sadece yayıncılardan oluşan bir yarışmaya katılmıştır ve bu yarışmada kendisine “Rakun” lakabı takılmıştır. Çok başarılı yayıncılardan oluşan yarışmanın galibi ise wtcN (Ferit Karakaya) olmuştur.

Wtcn ve Utheneras ile birlikte Twitch Türkiye’de yeni bir projeye imza atmıştır. Bu proje ile birlikte Twitch Türkiye’de ilk defa profesyonel prodüksiyon ile dış çekim yayınlarına başlamışlardır. Bu dış çekim yayınlarını “BossLayf” adlı Twitch kanallarında yapmaktadır. Kendisini Twitch’de kısa sürede çok fazla büyüyen ve tanınan kişi olmuştur. Kemal Can Parlak yayınlarında insanları gerçek manada eğlendirmeyi başarabilen yayıncılar arasındadır.

ÖZEL HAYATI:

Kemal Can Parlak, Özge Ürün ile aşk yaşamaktadır.

Kemal Can Parlak, Sar Başa filminde rol almıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi