Karius'un mesaj attığı sunucu Dilay Korkmaz kimdir? Dilay Korkmaz fotoğrafları

Dilay Korkmaz, Beşiktaşlı kaleci Loris Karius'la adının geçmesi üzerine gündem oldu. Güzel sunucu bir anda ilgi odağı oldu. Dilay Korkmaz kimdir, kaç yaşındadır? İşte detaylar

Karius'un mesaj attığı sunucu Dilay Korkmaz kimdir? Dilay Korkmaz fotoğrafları

Son günlerde magazin ve spor basınının ilgisini Lorius Karius - Dilay Korkmaz iddiaları çekmeye başladı. Ünlü sunucu Dilay Korkmaz'ın Beşiktaşlı kalecinin kendisine mesaj attığını söylemesi üzerine manşetleri bir anda güzel sunucunun fotoğrafları süslemeye başladı. Spor ve magazin basınını takip eden okurlar Dilay Korkmaz kimdir, kaç yaşındadır gibi soruların yanıtını aramaya başladı.

DİLAY KORKMAZ KİMDİR?

Ankara'da 1990 yılında doğan güzel sunucu eğitimini Gazi Üniversitesi Muhasebe bölümünden mezun olarak tamamladı. 2010 yılında ise Miss Turkey'e katılarak dördüncü oldu. Yarışma sonrasında Çin'de Miss İnternational yarışmasına katılan Dilay Korkmaz 80 güzel içinden ilk 15 arasında kendine yer buldu. 2017 yılında Karımı Gördünüz Mü? isimli filmin kadrosunda yer alarak oyunculuğa adım atan güzel isim Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde diksiyon dersleri aldı. Sonrasında da Kanal D'de Magazin D isimli programı sunmaya başlayarak spikerlik ve sunuculuk kariyerini ilerletti.

Dilay Korkmaz kimdir?

KARİUS BANA MESAJ ATTI

Güzel model ve sunucu Korkmaz, Beşiktaş'ın kalecisi Karius'un kendisine mesaj attığını iddia etti. Magazin D Cumartesi'nin sunucusu Dilay Korkmaz, "Loris Karius, Türkiye'ye ilk geldiğinde bana da DM'den mesaj attı." dedi.  Korkmaz, "Loris Karius, Türkiye'ye ilk geldiğinde bana da DM'den mesaj attı. Ama ben onu ifşa etmedim. Adam bekar sonuçta ifşa olayı saçma geliyor. Sadece Loris değil Türkiye'den birçok futbolcu mesaj atıyor. Hatta bir takımdan üç, dört hatta daha fazla futbolcunun mesaj attığı bile oldu. Amaçları ne, ne yapmaya çalışıyorlar ben anlamıyorum aynı takımdan mesaj atanları. Loris Karius mesaj attı ben cevap vermedim, o da başka mesaj atmadı. Adam çok yakışıklı ama ben onunla görüşmedim çünkü çok çapkın. Galatasaray, Beşiktaş diğer takımlardan da mesaj atanlar oldu. 'Naber, nasılsın' diye yazmıyor futbolcular. Mesela ben Beşiktaşlıyım maça gidiyorum. Fotoğraf paylaşıyorum, akşam mesaj geliyor 'sen geldin biz maçı kazandık.' ne alakası var ben tuttuğum takımı desteklemeye geldim." açıklamalarında bulundu.

Dilay Korkmaz Instagram fotoğrafları

Dilay Korkmaz kimdir?

Dilay Korkmaz kimdir?

Dilay Korkmaz kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler