Kaia Gerber kimdir? Kaia Gerber'in annesi kim

Genç ve başarılı modellerden Kaia Gerber, dünyaca ünlü model Cindy Crawford'a benzerliğiyle dikkat çekiyor. Modellikten stilistliğe adım atan Kaia Gerber daha çok konuşulacak gibi duruyor. Kaia Gerber hakkında detaylı bilgiler burada

Kaia Gerber kimdir? Kaia Gerber'in annesi kim

1980 ve 1990'lı yıllara damgasını vuran model Cindy Crawford'un kızı olan Kaia Gerber, annesinin yolunda adım adım ilerliyor. Podyumların yeni yıldızlarından olan Kaia Gerber kimdir kaç yaşında hayatı nasıl modelliğe ne zaman başladı merak ediliyor. İşte güzel yıldız hakkında bilgiler




KAİA GERBER KİMDİR? GENÇ MODEL HAKKINDA BİLGİ

1991 doğumlu Kaia Gerber'in annesi Cindy Crawford, babası eski model Rande Gerber'dir. Presley Walker isminde bir kardeşi vardır. 

10 yaşında Versace’nin çocuk koleksiyonu için poz vererek işe başlayan Kaia, anne ambargosu yüzünden modelliğe başlamak için 3 sene bekledi.

13 yaşına geldiğinde modellik endüstrisinin en önemli ajanslarından IMG ile anlaşma imzaladı.

Vogue Italia’da yer alan Kaia, bir sonraki yıl Teen Vogue için 14 sayfalık bir çekim yaptı.



Kaia, Carine Roitfeld’in dergisi CR Fashion Book’a girmeyi de başardı.

Annesinin izinden giderek genç yaşta modelliğe adım atan Gerber, henüz 14 yaşındayken annesiyle birlikte poz vererek Vogue dergisine kapak oldu. 

Donatella Versace ve Alexander Wang’in de ilham perisi olan Kaia, moda endüstrisinin en önemli modeli olma yolunda ilerliyor.

Ünlü top model Cindy Crawford'un kızı Kaia Gerber, Karl Lagerfeld ile hazırlayacağı kapsül koleksiyon ile modellikten sonra tasarımcılığa adım atıyor.






 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler