Kadir Koçdemir kimdir? MHP vekili istifa etti

MHP'li milletvekili Kadir Koçdemir partisinden istifa etti. MHP cephesini şok eden Kadir Koçdemir kimdir kaç yaşında herkes bunu konuşuyor.

Kadir Koçdemir kimdir? MHP vekili istifa etti

MHP 26. Dönem Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir'in beklenmeyen istifası MHP kesimini şaşkına soktu. MHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye katılan Kadir Koçdemir kimdir nereli kaç yaşında merak ediliyor. 

Kadir Koçdemir kimdir? MHP vekili istifa etti

KADİR KOÇDEMİR KİMDİR?

1 Ekim 1964'te Bursa'da doğdu. Baba adı Emrullah, anne adı Fatma'dır.

Vali, Bilim Doktoru; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. Lisans eğitimi ve idari staj için Almanya'da bulundu. Kamu Diplomasisi Kursu ve Milli Güvenlik Akademisini bitirdi. Hamburg Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yüksek lisans yaptı.

Kadir Koçdemir kimdir? MHP vekili istifa etti

Hacettepe Üniversitesi Atatürk İlke ve İnkilapları Enstitüsünde "Milli Devlet ve Küreselleşme" çalışmasıyla doktora derecesi aldı. Azerbaycan Vektör İlimler Merkezince fahri doktora verildi.

Çeşitli üniversitelerde ders ve konferanslar verdi. Ağrı Kaymakam adayı olarak başladığı mülki idare amirliği mesleğinde Şebinkarahisar, Eskipazar, Kulp ve Afşin Kaymakamı; İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı ve Genel Müdür Yardımcısı; Burdur, Elazığ ve Eskişehir Valisi olarak çalıştı. 2013 Eskişehir Türk Dünyası Kültür Başkenti Hazırlık ve Ajans Başkanlığı görevlerini yürüttü. Telif, çeviri, kitap ve makaleleri vardır.

Çok iyi düzeyde Almanca ve orta düzeyde İngilizce bilen Koçdemir, evli ve 4 çocuk babasıdır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi