Jean Michael Seri kimdir? Galatasaray'ın kiraladığı yıldız...

Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı konuşulan Jean Michael Seri dikkatleri üzerine çekti. 25 Milyon Euro değere sahip yıldız futbolcu 'Yeni Nesil Yaya Toure' olarak adlandırılıyor. Galatasaray'ın yeni transferi Jean Michael Seri kimdir? Hakkındaki tüm detaylar ve performasından kesitler...

Jean Michael Seri kimdir? Galatasaray'ın kiraladığı yıldız...

Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı konuşulan yıldız futbolcu Jean Michael Seri, Türkiye'ye transferi halinde Transfermarkt'e göre ligde forma giyen en değerli futbolcu olacak. Peki Jean Michael Seri kimdir? Hangi takımlarda forma giymiştir? Nasıl bu kadar yükselmiştir? İşte hakkındaki tüm detaylar ve performansından kesitler....

JEAN MICHAEL SERI KİMDİR?

19 Mayıs 1991 yılında Fildişi Sahilleri'nin Grand- Bereby kentinde dünyaya gelen Seri, orta saha ve ön libero da forma giymektedir.

Sağ ayağını kullanan yıldız futbolcu 1,70 boyundadır.

Futbola Africa Sports takımında başlayan Michael Seri, 2010 yılında Afrika'nın önemli takımlarından biri olan ASEC Mimosas'a transfer olarak çıkış yakalamıştır. Teknik direktörünün kendisi hakkında çok akıllı bir oyuncu demesi ve ona güvenmesi ile iki sezonda kendini geliştirdi ve Portekiz devi Porto'nun dikkatini çekti.

Bir sezon Porto'nun B takımında kiralık olarak forma giyen Seri, 2013 yılında bedelsiz olarak Portekiz'in önemli kulüplerinden FC Paços de Ferreira'a transfer olmuştur. 2015 yılında 1 Milyon Euro gibi komik bir rakamla Fransa'nın OGC Nizza takımına transfer olan yıldız, 2018 yılında tam 30 Milyon Euro bonservis bedeli ile İngiliz devi Fulham'a transfer olarak dikkatleri üzerine çekmiştir.

Son olarak Galatasaray'ın oyuncuyu kiraladığı ve açıklanmasının an meselesi olduğu konuşulmaktadır.

Jean Michael Seri kimdir? Galatasaray'ın kiraladığı yıldız...

Jean Michael Seri, Transfermarkt'e göre 25 Milyon Euro değere sahiptir.

Fildişi Sahili Milli Takımı'nda 23 karşılaşmaya çıkmıştır.

Özellikleri: 'Yeni nesil Yaya Toure' olarak adlandırılan ve ülkesinin en değerli futbolcuları arasında yer alan Seri, tekniği ile ve dikkatleri üzerine çekmiştir.

Hakkında yapılan yorumlar:

İşte performansından kesitler:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi