İrem Derici Kimdir?

Başarılı sanatçı İrem Derici'nin kim odluğu merak edildi. İrem Derici kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Hakkında tüm detaylar...

İrem Derici Kimdir?

Şarkıları ve tarzının yanı sıra ilginç çıkışları ile de magazin gündeminde yer alan isimlerden biri olan İrem Derici kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Hangi projelerde yer almıştır? İşte şarkıları...

İREM DERİCİ KİMDİR?

21 Mart 1987 yılında Hulusi Derici ve Jale Ediz'in kızı olarak dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlardan itibaren org çalmaya başlayan Derici, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı piyano bölümünü liseyle beraber bitirmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümününden mezun olmuştur. 

Pazarlama İletişimi Yüksek Lisans programına devam ederken O Ses Türkiye'ye katılan İrem, yarışmada yarı finale kadar yükselmeyi başarmıştır. O dönemlerde ise Monopop grubu ile Türkiye'nin birçok yerinde sahne almıştır.

Diskografi: Dantel, Sabıka Kaydı, Mest Of

Katıldığı programlar: O Ses Türkiye, İşte Benim Stilim

Rol aldığı diziler: Jet Sosyete

2014 yılında evlendiği Rıza Esendemir ile 2016 yılıında boşanmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi