İdris Nebi Taşkan kimdir? Arap kızları akşam yemeği için 50 bin dolar teklif ediyor

Genç kızların yeni sevgilisi İdris Nebi Taşkan Ferrari kullanan Arap kızları açıklamalarıyla konuşuluyor. İşte İdris Nebi Taşkan hakkında herşey

İdris Nebi Taşkan kimdir? Arap kızları akşam yemeği için 50 bin dolar teklif ediyor

Televizyon ekranların genç ve yakışıklı oyuncusu İdris Nebi Taşkan'ın ismi, oyuncuya gelen zengin Arap kızlarından 50 bin dolar karşılığı yemek teklifi geldiği iddialarıyla konuşulmaya başlandı. Genç oyuncu İdris Nebi Taşkan kimdir iddiaları nereden kaynaklanıyor hepsi burada...

İDRİS NEBİ TAŞKAN KİMDİR?

ARAP KIZLARI İDDİASI NASIL ORTAYA ÇIKTI

Genç oyuncu Taşkan, Filiz Taçbaş ve Semra San ile çıktığı yemekte gazetecilere yakalandı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu “Filiz abla ve Semra ile bol bol sohbet ettik, onlar bildiklerinden öğütler verdi” dedi.

Filiz Taçbaş ise açıklamasıyla geceye damgasını vurdu. Taçbaş, “İdris’in telefonunu biraz kurcaladım. Neler var neler? Kızlar onu rahat bırakmıyor. Özellikle Arap kızları onu hiç rahat bırakmıyor. Yemek karşılığında 50 bin Dolar teklif eden, Ferrari’si ile resimlerini atan kızlar gördüm” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi