Hande Ataizi Kimdir?

Hande Ataizi Kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Hande Ataizi Kimdir?

HANDE ATAİZİ KİMDİR?

Hande Ataizi, 2 Eylül 1973 tarihinde  Bursa'da dünyaya gelmiştir.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Ataizi, 1996 yılında ‘Mum Kokulu Kadınlar’ filmiyle ünlenmiş ve daha ilk filminde gösterdiği oyunculuk performansıyla ‘Altın Portakal’ en iyi kadın oyuncu ödülünü almıştır. 

Hande Ataizi, Cem Davran'la birlikte pek çok dizi, film ve şov programı projesinde yer almış sanat dünyasının önemli ikililerinden olmuşlardır. Ataizi, 2002'de Cem Davran'la birlikte sunduğu İki Kere Kiki programında, manken Sevda Demirel'in tokat atmasıyla yine çok uzun süre magazin gündemini meşgul etmiştir.

Estetikli burnunu gazetecilere göstermemek için bulunduğu mekanın tuvaletinden kaçmaya çalışırken görüntülenince magazin gündemine bomba gibi düşmüştür.

Sinema ve dizilerdeki oyunculuğunun yanı sıra pek çok televizyon gösterisinin de sunuculuğunu yapmıştır. Özel Hayatlar adlı tiyatro oyununda Cihan Ünal ile oynamıştır.

Bir dönem, TNT'de yayınlanan Dest-i İzdivaç'ı sunan güzel oyuncu, 2012 yılında Star'da yayınlanan Benzemez Kimse Sana adlı yarışmada program da jüri üyeliği yapmıştır.

ROL ALDIĞI FİLMLER:

Mum Kokulu Kadınlar, Kahpe Bizans, Melekler Evi, Çılgın Dersane   

ROL ALDIĞI TELEVİZYON DİZİLERİ:

Yaz Evi, Sahte Dünyalar, Kaldırım Çiçeği, Hande ile Açık Açık, Ruhsar, Böyle mi Olacaktı, Yüzleşme, Hande Ataizi Şov, İki Kere Kiki, Anne Babamla Evlensene, Vaka-i Zaptiye, Bayanlar Baylar, Estağfurullah Yokuşu, Melekler Adası, Hande Ataizi ile En Çekici, Sev Kardeşim , Bunu Yayında Söyle, Showtime, Buzda Dans, Kara Duvak, Ece, Eşimle Başım Dertte, Yaş 15, Karışık Aile, Dest-i İzdivaç, İzdivaç, Benzemez Kimse Sana, Altındağlı, En Sevdiğim 3 Şarkı, Hayat Mucizelere Gebe 

ÖZEL HAYATI:

2012 yılında, Benjamin Harvey ile evlenmiştir. Çiftin bu evliliklerinden Aslan Leon Harvey adında oğulları dünyaya gelmiştir. Çift, 2018 yılında boşanmıştır.

Güzel oyuncu geçmişte; Philippe Armam, Fazıl Say, Fethi Pekin, Tarkan Sualp, Didi Adavi, Uğur Kırık, Murat Şahin, Ali Dinçkök, Murat Evliyaoğlu, Mert İncekaya, İzzet Maraşlıoğlu, Mustafa Çağlar, Turgut Akyüz, Fikret Kuşkan, Hasan Erdem, Ali Özerler gibi isimlerle aşk yaşamıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi