Hakan Yılmaz Kimdir?

Hakan Yılmaz kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Hakan Yılmaz Kimdir?

HAKAN YILMAZ KİMDİR?

Hakan Yılmaz, 6 Aralık 1969 tarihinde Rize'de dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

İlk sahne deneyimini ilkokul 2. sınıfta Cimri ile Manav piyesinde yaşayan Yılmaz, okul yıllarında Üstün Gürtuna’nın hocalığında folklor çalışmalarında bulunmuştur. Lise yıllarında Çetin Cengiz’den modern dans dersleri almıştır. Ardından aynı salonda 3 yıl dans dersleri vermiştir. Güzel Sanatlar Tiyatro bölümünü kazanamamıştır.  Amatör tiyatro grupları ile okullarda çocuk oyunlarında oynamış ve askere gitmiştir. Askerde 15 ay fotoğrafçılık ve animasyon ekibinde görev alıp gösteriler yapmıştır. Askerden sonra Antalya'ya yerleşerek orada çizgi tiyatrosunda 2 yıl oynamış ve televizyonda Çizgi Show adlı programda yer almıştır. İstanbul'a dönüp Teyfik Gelenbe’nin tiyatro kursuna katılıp ders almıştır. Bir arkadaşı ile Star TV için skeç programı hazırlamıştır. Fakat yayınlanacağı akşam Körfez Savaşı başlamış ve program bu güne kadar halen yayınlanmamıştır. Oyunculuğa ara verip grafikerlik yapmıştır. 1994 yılında İner misin? Çıkar mısın? adlı yarışma programında kendi yazdığı skeçlerde oyunculuk yapmıştır. 1995 yılında Televizyon Çocuğu adlı show programında oyunculuk yapmıştır. Reklam filmlerinde oynamıştır. 1997 yılında Yangın Ayşe adlı dizide oynamış 1998 yılında 120 bölüm Büyük Küçük Demeden adlı çocuk yarışma programını sunmuştur. Reklam filmleri çekmiştir. 1999 yılında Ayrılsak da Beraberiz adlı dizide oynamaya başlamış ve 500 bölüm oynamıştır. 2004 yılında Uy Başuma Gelenler adlı dizide rol almıştır. 2004–2005 sezonunda Sevgili Karım adlı tiyatro oyunu ile İstanbul ve Anadolu'da 75 oyun oynamıştır. Avrupa Yakası adlı dizide Osman Koçarslanlı karakterini canlandırmıştır. Ardından Yahşi Cazibe adlı dizide Kemal Kükreyen karakterine hayat vermiştir.

ÖZEL HAYATI:

İlk evliliğini 1997 yılında Bengü Yılmaz ile yapmıştır. Çift, 2011 yılında boşanmıştır. Yılmaz 2013 yılında  Elif Öngel ile dünyaevine girmiştir. Oyuncu, 2 çocuk babasıdır.

FİLMOGRAFİSİ:

Ayrılsak da Beraberiz, Sıdıka, Yangın Ayşe, Küçük İbo, Uy Başuma Gelenler, Kismet, Hababam Sınıfı Üç Buçuk, Şans Kapıyı Kırınca, Erkeksen Seyret, Baba Oluyorum, Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım, Deliler, Avrupa Yakası, Yalancı Romantik, Kanal(İ)zasyon, Yahşi Cazibe, Pis Yedili, Bana Bir Soygun Yaz, Ali Ayşe'yi Seviyor, Cesur Hemşire, Üç Arkadaş, Bizans Oyunları, Koca Koca Yalanlar  

TELEVİZYON DİZİLERİ:

Televizyon Çocuğu, Komedi Dükkanı, Gerilim Olur musun?, Gülmek Yasak, Hakan Bey 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi