Gülşen Bubikoğlu kimdir?

Yeşilçam'ın önemli oyuncuları arasında yer alan ve hala konuşulan Gülşen Bubikoğlu'nun kim olduğu merak edildi. Gülşen Bubikoğlu kimdir? Şimdiki hali nasıldır? İşte detaylar...

Gülşen Bubikoğlu kimdir?

Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından olan Gülşen Bubikoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Gülşen Bubikoğlu'nun şimdiki hali nasıldır? İşte hakkındaki detaylar...

GÜLŞEN BUBİKOĞLU KİMDİR?

5 Aralık 1954 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Gülşen Bubikoğlu, Fatih Kız Lisesi'nin ardından L.C.C. Kültür Merkezi'nde dil, mankenlik ve dans eğitimleri almıştır.

1973 yılında 'SES' sinema dergisinin açtığı yarışma ile tanınmaya başlayan Gülşen Bubikoğlu, 1973 yılında 'Yaban' filmi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Türker İnanoğlu ile evliliğinin ardından oyunculuk konusunda da zamanla kendini geliştirmiş ve önemli projelerin aranan yüzü olmuştur.

Macaristan, Moskova, Kuveyt, Cannes gibi festivallerde ülkemizi temsil etmiş, İtalyanlarla Baş Belası, Üçkağıtçılar gibi filmlerle koprodüksiyon çalışmalarında bulunmuştur.

Rol aldığı filmler: Yaban, Bitirimler Sosyetede, Mahçup Delikanlı, Yüz Liraya Evlenilme, Cici Kız, Reisin Kızı, Ayrı Dünyalar, Yaz Bekarı, Şafakta Buluşalım, Üç Kağıtçılar, Ah Nerede, Ah Bu Gençlik, Evcilik Oyunu, Kader Bağlayınca, Sıralardaki Heyecan, Ne Umduk Ne Bulduk, Baş Belası  Ölmeyen Şarkı, Bizim Kız, İşte Bizim Hikayemiz, Vahşi Gelin,  Mücevher Hırsızları, Canikom, Renkli Dünya, Tanrı'ya Feryat, Gırgıriyede Şenlik Var, Gırgıriye, Görgüsüzler, Leyla ile Mecnun, O Kadın, Kördüğüm, Gırgıriyede Cümbüş Var, İhtiras Fırtınası, Gırgıriyede Büyük Seçim, Alev Alev, Paramparça, Savunma, Kıskıvrak, Kurtar Beni, Kızım ve Ben, Suçlu, Dehşet Gecesi, Madde 438, Zirvedekiler, Affet Bizi Hocam

Gülşen Bubikoğlu şimdiki hali:

Gülşen Bubikoğlu kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler