Gülben Ergen Kimdir?

Gülben Ergen kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Gülben Ergen Kimdir?

GÜLBEN ERGEN KİMDİR?

Gülben Ergen, 25 Ağustos 1972 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ergen, kendisinden beş yaş büyük ağabeyini bir trafik kazasında kaybetmiştir. 

EĞİTİM HAYATI:

Erenköy Kız Lisesi'nde ortaokulu tamamlayan güzel sanatçı, ardından Kadıköy Ticaret Lisesi'nde lisesinden mezun olmuştur.

ÖZEL HAYATI:

Gülben Ergen, Eylül 2004 tarihinde Mustafa Erdoğan ile evlenmiştir. Bu evlilikten Ocak 2007'de ilk çocuğu Atlas'ı dünyaya getirmiştir. Haziran 2009 tarihinde ise  şarkıcı ikiz bebekleri Ares ve Güney'i dünyaya getirmiştir. Çiftin evlilikleri Nisan 2012 tarihinde sonlanmıştır. 

27 Eylül 2014'te haberci ve anchorman Erhan Çelik ile dünyaevine girerek ikinci evliliğini yapmıştır. 2 yıl süren evliliğin ardından 6 Aralık 2016 tarihinde çift, boşanmıştır.

Güzel oyuncu / şarkıcı geçmişte; Burak Törer, Tolga Duğles, Emre Irmak, Örfi Bilgin  gibi isimlerle aşk yaşamıştır.

KARİYER HAYATI:

Sanat kariyerine oyunculukla başlayan Ergen, daha sonra müzik piyasasına adım atmıştır. Müzik kariyerine ise assolist olarak başlamıştır. 2001 yılında, Dadı dizisinde canlandırdığı Melek karakteri ile Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almıştır. 2002 yılında Sade ve Sadece albümünün çıkış şarkısı "Abayı Yaktım" ile Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde "Yılın Bestesi" ödülünü almıştır. 2004 yılında, Uçacaksın albümü 600.000 satarak MÜ-YAP'tan diamond ödülü alan güzel sanatçı, 2009'da Oğuzhan Koç'la düet yaptığı "Giden Günlerim Oldu" şarkısı ile Resmi Türkiye listesinde yılın en uzun süre bir numarada kalmayı başarmıştır.

1987 yılında daha henüz 16 yaşında iken Hürriyet gazetesinin düzenlediği Sinema Yıldızı Yarışması'nda ikinci olan Ergen, liseyi bitirdikten sonra mankenliğe başlamıştır.

Başrolünü Bülent Ersoy'un oynadığı 1988 çıkışlı Biz Ayrılamayız, güzel oyuncunun ilk sinema deneyimi olmuştur. Aynı yıl Kartal Tibet'in yönetmenliğinde çekilen Deniz Yıldızı filminde Kenan Kalav ile birlikte başrolü paylaşmıştır. Bu filmlerden sonra Cüneyt Arkın ile Av, Eşref Kolçak ile Kanun Savaşçıları filmlerinde yer almıştır.

1994'te Maksim Gazinosu'nda İbrahim Tatlıses'in alt kadrosunda çıkan Ergen, Tatlıses'in "Haydi Söyle" adlı klibinde oynamıştır.  Müzik kariyerine bu dönemlerde başlangıç yapan Ergen, Nurdan Torun'un da alt kadrosunda görev almıştır. Ardından İbrahim Tatlıses'in yönetmenliğini üstlendiği ve başrolünü oynadığı Fırat dizisinde rol oynamıştır.

Gülben Ergen, Eylül 1997'de ilk albümü Merhaba'yı Elenor Müzik etiketiyle çıkarmıştır. Albümdeki "Sana Sana", "Yaramaz", "Aşkta Kural Tanımam", "Boşvere Boşvere", "Sensiz Mutlu Olamam" şarkılarına klip çekilmiştir.

Aralık 1999'da şarkıcının ikinci stüdyo albümü Kör Aşık yayımlanmıştır. Albümde Şehrazat ve Sezen Aksu gibi söz yazarları yer almıştır. Aynı sıralar Gümbür Gümbür Gülbence adlı televizyon programını yapan Ergen, 1998-2001 yılları arasında Marziye dizisinde başrol oynamıştır.

2001 yılında Show TV'de yayınlanan Haldun Dormen ve Kenan Işık ile birlikte Dadı adlı dizide Melek karakterine hayat vererek hayran kitlesini arttırmıştır. 2001'de Gülbence adlı bir dergi çıkaran Gülben, 2002 yılında Sade ve Sadece adlı bir albüm çıkarmış ve 2002 yılında Hürrem Sultan dizisinde Hürrem Sultan'ı canlandırmıştır.

Ergen'in üçüncü stüdyo albümü Sade ve Sadece, Neşe Müzik tarafından Haziran 2002'de yayımlanmıştır. Albümün çıkış parçası "Abayı Yaktım"ın ardından ikinci klip olarak yayınlanan "(Sade ve Sadece) Elveda" şarkısı, MTV Turkey Top 5 Chart listesinde iki hafta boyunca bir numarada kalmayı başarmıştır. Ardından sırasıyla "Sandık Lekesi", "Arka Sokaklar" ve "Teşekkür Ederim" klipleri gösterime girmiştir. Aynı dönemde şarkıcı Gülbence adlı bir dergi çıkarmıştır.

Şubat 2004'te şarkıcının dördüncü stüdyo albümü Uçacaksın satışa sunulmuştur. Albümü tanıtmak için İstanbul'da verdiği konser yıl sonunda Gülben Ergen Live in İstanbul adıyla DVD olarak çıkmıştır. Uçacaksın", "Kandıramazsın Beni", "Küt Küt", "Ayrılmam" ve "Gencecik Delikanlı" şarkılarına video klip çekilen albüm yıl sonuna kadar Türkiye'de 600 bin kopya satmıştır. 2005'te "Fıkır Fıkır" adlı bir şarkı çıkarmış ve bu şarkıyı Uçacaksın albümüyle birleştirerek Fıkır Fıkır 9+1 adıyla piyasaya sürmüştür.

Şarkıcının kendi adını taşıyan beşinci stüdyo albümü Gülben Ergen, Haziran 2006'da Seyhan Müzik etiketiyle çıkmıştır. Çıktığı yıl Türkiye'de 180 bin kopya satan albümdeki "Yalnızlık", "Lay La Lay Lalay", "Yani" ve "Aşksın Sen" şarkılarına video klip çekilmiştir. Şarkıcı albüm için Sezen Aksu, Şehrazat, Yıldız Tilbe, Yalın ve Nazan Öncel gibi meslektaşlarıyla çalışmıştır. Aynı yıl Kanal D'de yayınlanan Gönül dizisinde rol amıştır.

Mart 2008'de altıncı stüdyo albümü Aşk Hiç Bitmez'i Seyhan Müzik aracılığıyla yayımlanmıştır. Albümdeki "Sürpriz", "Avrupa", "Bay Doğru" ve "Ya Ölümsün Ya Düğün" şarkılarına klip çekildi; bunlardan "Avrupa" şarkısı Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılacak olan Türkiye millî futbol takımına destek amacıyla yeniden düzenlenerek Ege Çubukçu ile düet hâline getirildi ve single olarak yayımlandı. Mayıs'ta şarkıcı, atv'de yayınlanan Gülben Ergen'le Sürpriz programını sunmaya başladı. Aynı sıralarda gelirlerini Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na bağışladığı Gülben'den Masallar adlı bir kitap çıkarmıştır.

Ergen'in yedinci albümü Uzun Yol Şarkıları, Nisan 2009'da Seyhan Müzik tarafından yayımlanmıştır. Bu albüm kendisinin diğer albümlerinden farklı olarak tamamen canlı kaydedildi, akustik öğeler içermedi ve şarkıların hazırlığında bilgisayar kullanılmadı.[32] Albümün çıkış şarkısı olan "Giden Günlerim Oldu", Türkiye Resmî Listesi'nde bir numaraya kadar yükselmiştir. Şarkı, 2009 yılında dijital alanda en çok satış yapan şarkı olmuştur. 

Gülben Ergen 2011 yılında çıkacak yeni albümünün habercisi olan "Şıkır Şıkır" isimli bir single çıkarmıştır.[35] Bu şarkıda Mustafa Sandal ile düet yapmıştır. Şarkının klip yönetmenliğini ise ünlü fotoğraf sanatçısı Nihat Odabaşı yapmıştır. Single Albümünün müzik yönetmenliğini Taşkın Sabah üstlenirken Miks ve masteringini ise Tarık Ceran yaptı.[36] Ergen, "Şıkır Şıkır" single'nın İstanbul’daki ilk konserini 27 Temmuz da Kuruçeşme Arena da sevenlerinin ve hayranlarının karşısına çıkmıştır. Şarkının klibi ilk yayımlandığı 3 gün içerisinde Youtube'da 150 000 defa izlenmiştir. Şarkı, Türkiye resmî listesi'nde 1 numaraya yükselerek Ergen'nin ikinci 1 numara başarısı olmuştur.

Gülben Ergen Kuruçeşme Arena Konserinden sonra yeni albümünün çalışmalarını tamamlamış ve Hayat Bi' Gün isimli albümünü Ağustos ayında piyasaya sunmuştur. Taşkın Sabah'ın müzik direktörlüğünde hazırlanan albümde Fettah Can, Ersay Üner, Eflatun, Serdar Ortaç, Mustafa Sandal gibi değerli söz yazarı ve bestecilerin eserleri bulunurken, miks ve masteringini Tarık Ceran yapmıştır. Bu albümde ilk klip söz ve müziği Serdar Ortaç'a ait olan Yarı Çıplak isimli şarkıya çekilmiştir. Albümün ikinci klibi ise söz ve bestesi Ersay Üner'e ait olan Tesadüf isimli slow parçaya çekilmiştir ve şarkı 2011 kışının slow hitleri arasına girmiştir. Gülben Ergen 2012 bahar aylarında ise büyük bir imaj değişikliği geçirerek söz ve müziği Eflatun'a ait olan yüksek tempolu Vıdı Vıdı isimli şarkısına klip çekmiştir. Bu klip ile büyük bir görsellik sunan sanatçı müzik otoritelerinden tam not almıştır.

2012 yazında ise Gülben Ergen röportajlarında bu albümde Metin Arolat ve Kenan Doğulu'ya ait şarkıları geri çektiğini ve onları başka zamanlar için sakladığını belirtmiştir. İşte bu şarkılardan söz ve müziği Kenan Doğulu'ya ait olan "Durdurun Dünyayı" isimli şarkı 2012 Ağustos ayında dinleyicilerle buluşmuştur. Bu single çalışmasında Ozan Doğulu ve Taşkın Sabah'a ait şarkının iki düzenlemesi bulunmaktadır. Sanatçı, 24 Ağustos 2012 tarihinde dördüncü kez Turkcell Kuruçeşme Arena'daki konserine büyük bir görsel şov ile izleyicilerinin karşısına çıkmıştır.

2013 yılının Haziran ayında ilk EP albümü olan Sen'i piyasaya sürdü. Çıkış şarkısı olarak söz ve müziği Mert Ekren'e ait olan "Sen" şarkısını yayımlamıştır. Şarkı Türkiye resmî listesi'nde 2 numaraya kadar yükselmeyi başarmıştır. Eylül ayında yeni kadın programı 'Gülben' ile Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşmuştur.

1 Aralık'ta yayımlanan Kayahan'a saygı albümü Kayahan En İyileri No.1'de yer almıştır. Albümde "Devamı Var" şarkısını yorumlamıştır.

2015 yılının Nisan ayında yeni albümünün piyasaya çıkmasından hemen önce, sürpriz yaparak dördüncü single'ı "Aşkla Aynı Değil"'i yayımlamıştır. Şarrkının sözü ve müziği Oğuzhan Koç'a aittir. Giden Günlerim Oldu'dan sonra birlikte düet yaptıkları ikinci şarkıdır. Şarkı, Youtube'da 91 milyonluk izlenmeyle Ergen'in en çok izlenen video klibi olmuştur. Ağustos ayında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8 ekranlarında Rising Star Türkiye yarışmasında Demet Akalın, Mustafa Sandal ve Fuat Güner ile jüri koltuğunu paylaşmıştır. Dünyanın ilk interaktif ses yarışması olma özelliğine sahip program, akıllı telefon ve tabletler için tasarlanmış olan özel uygulama ile izleyici ve jüri anlık oylar vererek yarışmacılara oy kullanmışlardır.

19 Ekim tarihinde dört yıllık aranın ardından onuncu stüdyo albümü olan Kalbimi Koydum'u piyasaya çıkarmıştır. Albüm, i-Tunes'da hem ön sipariş hem de en popüler parçalar listesinde girer girmez zirveye yerleşmiştir. Albümün çıkış şarkısı albümle aynı ismi taşıyan söz ve müziği Bora Duran'a ait olan Kalbimi Koydum şarkısı olmuştur. Şarkı, Türkiye resmî listesi'nde 2 numaraya kadar yükselmiştir. Albümün ikinci video klibi, sözü ve müziğini Mustafa Sandal ile Emina Sandal çiftinin hazırladıkları Yıkıl Karşımdan'a çekilmiştir. 28 Mart 2016 tarihinde albümün üçüncü klibi sözü ve müziği Mert Ekren'e ait olan "Kusura Bakma" yayımlanmaya başlanmıştır. Albümün dördüncü klibi Ergen'in Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konserdeki görüntüleri kullanılarak "Özledim" şarkısına çekilmiştir. 1 Ağustos 2016 tarihinde albümün beşinci video klibi "Yaklaş Yaklaş" yayımlanmıştır.

2017'de Gülben Ergen, sunucu Seren Serengil'in Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın adlı magazin programında kendisinin özel hayatına yönelik yaptığı yorumlar üzerine Serengil'e dava açmış ve Ekim 2017'de İstanbul'da bir mahkeme, Serengil'in altı ay süreyle şarkıcıya "30 metreden fazla yaklaşmaması, hakaret etmemesi ve şiddet uygulamaması" kararını vermiş ve  bu kararın ilgili süre içinde delindiğini öne süren Ergen davayı tekrarlayınca mahkeme, Ocak 2018'de Serengil'i üç gün hapis cezasına çarptırılmıştır.

DİSKOGRAFİSİ:

Merhaba, Kör Aşık, Sade ve Sadece, Uçacaksın, Gülben Ergen Live in İstanbul, 9+1 Fıkır Fıkır, Gülben Ergen, Aşk Hiç Bitmez, Uzun Yol Şarkıları, Hayat Bi' Gün, Kalbimi Koydum

ROL ALDIĞI FİLMLER:

Biz Ayrılamayız, Deniz Yıldızı, Av, Hanımın Çiftliği, Kanun Savaşçıları, İşgal Altında, İki Kız Kardeş, Fırat,  Marziye, Gümbür Gümbür Gülbence,  Dadı, Hürrem Sultan, Gönül, Gülben Ergen'le Sürpriz, Popstar Alaturka, Gülben,  Seda Sultan, Ender Saraç'la Sağlıklı Günler,  Benzemez Kimse Sana, Gülben, Bir Milyon Kimin?, Rising Star Türkiye, Vezir Parmağı, Gülbahar

DİĞER PROJELERİ:

Çocuklar Gülsün Diye

Çocuklar Gülsün Diye Derneği; 2010 yılında Sanatçı Gülben Ergen öncülüğünde başlatılan Çocuklar Gülsün Diye kampanyasının devamı olarak kurulmuştur. Sanatçı Gülben Ergen’in başkanlığını, Araştırmacı Elvan Oktar'ın ise başkan yardımcılığını üstlendiği Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Türkiye’de okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Şimdiye kadar; Tokat, Mardin, Trabzon Vakfıkebir, Erzurum, Sinop, Hatay, İstanbul, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale Eceabat, Kars, Trabzon Of ,Tekirdağ, Çanakkale Biga, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Konya Cihanbeyli, Bursa, Antalya, Manisa Soma, Gaziantep , Erzincan , Mersin , Konya Akşehir'de olmak üzere toplam 27 anaokulu inşaatı tamamlanıp, içlerini çağdaş bir eğitim için gereken tüm materyallerle donatarak Millî Eğitim Bakanlığı’na teslim edilmiştir.

Süpriz:

14 Mayıs 2008 tarihinde yayın hayatına başlayan program'ın önemli konukları arasında İbrahim Tatlıses, Serdar Ortaç, Beyazıt Öztürk, Müslüm Gürses Seda Sayan, Hande Yener, Bengü, İsmail YK, Ayşe Hatun Önal, Kutsi, Yılmaz Erdoğan, Acun Ilıcalı, Tuna Kiremitçi, Demet Akbağ, Hüsnü Şenlendirici, Erol Evgin, Okan Bayülgen gibi ünlüler olmuştur. Aşk Hiç Bitmez albümünden 2 ay sonra başlayan program, Erdoğan'ın albümünü daha iyi tanıtmasına olanak tanımıştır. İkinci haftaki programa İbrahim Tatlıses'in gelmesi ve stüdyoda bale yapması ile program büyük bir izleyici kitlesine kavuşmuştur. Daha sonra ünlü sunucular Beyazıt Öztürk ve Acun Ilıcalı, sonrasında da Serdar Ortaç'ın programa konuk olması ile programın reyting sırası oldukça yükselmiştir.

Gülbence:

Gülbence, Gülben Ergen'in hem bir dönem çıkardığı derginin adı, hem de bir dönem yayınlanan sabah programıdır. Ergen bu adı kendi adına tescillettirmiştir. Gülbence, daha sonraları Ergen için kullanılan bir ad olmaya başlamıştır. Gülbence dergisi haftalık yayımlanan bir kadın dergisi idi. Hülya Avşar'ın Hülya dergisi ile aynı zamanda çıkan dergi sözde Gülben-Hülya sürtüşmesinin nedenlerinden biri olmuştur. Sabah programı olan Gülbence ise 1998-2001 yılları arasında TGRT'de yayınlanmıştır. Kör Aşık albüm satışlarını ve Marziye dizisinin izlenilirliğini arttıran Gülbence, daha sonra yayından kaldırılsa da 2006 yılında tekrar yayına girmiştir. Ergen'in hamileliği sonrası yayın hayatına son verilen program sonrasında Ergen, 2008 yılında Gülben Ergen'le Sürpriz programını sunmaya başlamıştır.

Gülben'den Masallar:

Gülben Ergen'in ilk kitabıdır. Kitapta yedi masal yer almaktadır. Masallar çevre bilinci, kardeş sevgisi, arkadaşlık, büyüklere saygı, doğa ve hayvan sevgisi ve sağlıklı beslenme gibi konularda yazılmıştır. Gülben kitaptan elde edilecek geliri Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na bağışlamıştır. Kitabın yayınevi Kelime Yayınları, illüstratörü Ebru Diril'dir. Gülben Ergen, yedi güne yedi masal ile çocukların dünyasında! Şarkıları, televizyon programları ve çeşitli sosyal sorumluluk çalışmalarıyla sanat dünyasının önemli isimlerinden biri olan Gülben Ergen, şimdi de masallarla çocukların dünyasına giriyor. Çocuklara olan hassasiyetini her fırsatta dile getiren sanatçının, Kelime Yayınları'ndan çıkan Gülben'den Masallar adlı kitabında, çocuklara yedi gün için yedi masal bulunuyor. 132 sayfalık kitapta çevre bilinci, kardeş sevgisi, arkadaşlık, büyüklere saygı, doğa ve hayvan sevgisi ile sağlıklı beslenme temalarında masallar yazan Ergen'e Yüksek Sosyal Pedagog Eda Demirbay da uzman desteği vermiştir.

 Çocukluğu Adile Naşit'in Uykudan Önce programlarına denk düşen, Barış Manço'nun şarkılarıyla ve programlarıyla büyüyen Gülben Ergen, bugünkü çocukların da bu keyiflerden ve değerlerden mahrum kalmamasını istemektedir.  Adile Teyze ve Barış Ağabey geleneğinden yola çıkarak, çocukları daha iyiye ve daha güzele yönlendirmek isteyen Ergen, kariyerine artık yazarlığı da eklemiştir. "Çoklu Zeka Teorisi' göz önüne alınarak hazırlanan kitabın yazarlık gelir payını Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV)'na bağışlayan Gülben Ergen, çocukları eğlendirirken, bir takım değerleri de öğrenmelerine katkıda bulunacaktır.

Gülben (Televizyon programı):

2011 yılında sanatçı Gülben Ergen yaşamdan farklı hayatlarla bir araya gelerek izleyicisine diğer TV programlarından farklı olarak yaşamın ön planda olduğu birbirinden değerli bilim insanlarının, uzmanların yer aldığı Hafta içi her gün TRT'de yayınlanan Gülben isimli bir programı hazırlamıştır. 2013 yılında yine aynı isimle Show TV ekranlarında programı sunmaya devam etti.[52] Programın içeriği yaşama, insana ve özellikle kadına dair her türlü konunun, alanında uzman konuklarıyla stüdyoda konuşulduğu programda; aynı zamanda çok özel “insan hikayeleri” de ekrana taşınmıştır. Aşk ve ilişkiler, sağlık, diyet, güzellik, moda, dekorasyon, kişisel gelişim gibi kadınları yakından ilgilendiren konuların yanı sıra; kadınların günlük yaşamlarını, belki hayatlarını daha “iyi ve kaliteli” yaşamalarını sağlayacak her türlü bilgi paylaşımını da ünlü sanatçı, canlı yayında özel konuklarıyla birlikte konuşarak, tartışmıştır.

ÖDÜLLERİ:

1987    Hürriyet Gazetesi Ödülleri    Sinema Güzeli 2.lik
1999    MGD Altın Objektif Ödülleri    Başarı Ödülü
Avşa Film Festivali Ödülleri    En İyi Bayan Oyuncu
Başarılı Grafik
MGD Altın Objektif Ödülleri    1998 Yılının Televizyon Başarısı
2000    MGD Altın Objektif Ödülleri    En İyi Performans
En İyi Tv Yıldızı
1999 Yılının Televizyon Başarısı
2001    MGD Altın Objektif Ödülleri    2000 Yılının Televizyon Başarısı
29.Altın Kelebek Ödülleri    En İyi Kadın Oyuncu
Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı Ödülleri    Onur Üyeliği
2002    MGD Altın Objektif Ödülleri    En İyi Kadın Oyuncu
2005    11.Kral Tv Video Müzik Ödülleri    En İyi Arabesk-Fantezi Müzik Kadın Sanatçı
6.Tüketiciyle Dost Altın Kalite Zirvesi Ödülleri    En İyi Tüketici
En İyi Sanatçı
Kadir Has Üniversitesi Ödülleri    En Has Albüm
Fatih Üniversitesi Ödülleri    En Aktif Kadın Sanatçı
MÜYAP Ödülleri    En Çok Satan Albüm
2006    MÜYAP Ödülleri    En Çok Satan Albüm (Gülben Ergen)
Altın Nota Ödülleri    En İyi Pop-Fantezi Kadın Sanatçı
Jetix Çocuk Ödülleri Türkiye    En İyi Kadın Şarkıcı
Kadir Has Üniversitesi Ödülleri    En Has Albüm
En Has Kadın Sanatçı
2009    Aslan Max Ödülleri    En Sevilen Kadın Şarkıcı
En Sevilen Şarkı (Sürpriz)
MÜYAP Ödülleri    En Çok Satan Albüm (Aşk Hiç Bitmez)
En Çok İndirilen Albüm (Aşk Hiç Bitmez)
Kadir Has Üniversitesi Ödülleri    En Has Albüm (Aşk Hiç Bitmez)
MGD Altın Objektif Ödülleri    Yılın Yorumcusu
AB Kalite Ödülleri    Onur Ödülü
36.Altın Kelebek Ödülleri    En İyi Fantezi Müzik Kadın Solist
Yılın Klibi (Yalnızlık)
2010    1.Pal Fm Müzik Ödülleri    En İyi Düet (Giden Günlerim Oldu)
Forumüzik Ödülleri    Yılın Şarkısı (Giden Günlerim Oldu)
En İyi Pop Kadın Şarkıcı
En İyi Düet (Giden Günlerim Oldu)
En İyi Albüm
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Ödülleri    Yılın Sosyal Girişimcilik Projesi Ödülü
MÜYAP Ödülleri    En Çok İndirilen Şarkı (Giden Günlerim Oldu)
2011    Dünya Tüketici Akademisi Kalite Ödülleri    En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi (Çocuklar Gülsün Diye)
YTÜ Yılın Yıldızları Ödülleri    En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi (Çocuklar Gülsün Diye)
Kadir Has Üniversitesi Ödülleri    En Has Sosyal Sorumluluk Projesi (Çocuklar Gülsün Diye)
Uluslararası Okul Öncesi Eğitimi Kongresi Ödülleri    En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi (Çocuklar Gülsün Diye)
Rotabest Ödülleri    En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi (Çocuklar Gülsün Diye)
10.Avrupa Gazeteciler Derneği Ödülleri    En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi (Çocuklar Gülsün Diye)
2012    MÜYAP Ödülleri    En Çok İndirilen Şarkı (Şıkır Şıkır)
2.Karadeniz Vakfı (Karvak) Ödülleri    Yılın En Başarılı Sosyal Sorumluluk Projesi (Çocuklar Gülsün Diye)
2013    19. Siyaset Dergisi Ödülleri    Yılın Sanatçısı
20.İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri    Yılın En Başarılı Sosyal Medya Kullanıcısı
Engelsiz Yaşam Vakfı Ödülleri    Vakıf Özel Ödülü
Yarının Liderleri Başarı Ödülleri    En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi (Çocuklar Gülsün Diye)
2014    Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi Ödülleri    En İyi Kadın Kuşağı Programı (Gülben)
4.Pal Fm Müzik Ödülleri    En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi (Çocuklar Gülsün Diye)
3.Kristal Fare Medya Ödülleri    En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi (Çocuklar Gülsün Diye)
13.magazinci.com İnternet Medyası (En İyiler)    Yılın Sosyal Sorumluluk Ödülü (Çocuklar Gülsün Diye)
2015    1.Elele Avon Kadın Ödülleri    Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi (Çocuklar Gülsün Diye)
Moon Life Dergisi Ödülleri    En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi (Çocuklar Gülsün Diye)
Arel Üniversitesi 4.Medya ve Sanat Ödülleri    En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi
DMC Ödülleri    Dijital Satış Ödülü Altın Plak (Aşkla Aynı Değil)
2016    Çekmeköy 2023 1.Sosyal Farkındalık Ödülleri    En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi (Çocuklar Gülsün Diye)
İstanbul Gelişim Üniversitesi 5.Medya Ödülleri    En İyi Albüm (Kalbimi Koydum)
The Brand Age Ödülleri    Yılın İlham Veren Kadınları Duyarlılık Ödülü 
Ege Üniversitesi 5.Medya Ödülleri    En İyi Düet (Aşkla Aynı Değil)
Sosyal Sorumluluk Özel Ödülü (Çocuklar Gülsün Diye)
Türk Kalp Vakfı Ödülleri    En İyi Kalp Ödülü
5.Okul Öncesi Eğitim Zirvesi    Teşekkür Plaketi
MGD 22.Altın Objektif Ödülleri    En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi (Çocuklar Gülsün Diye)
7.Quality Of Magazine Dergisi Ödülleri    En Quality Sosyal Sorumluluk Projesi (Çocuklar Gülsün Diye)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi