Gülay Özdem kimdir?

Bir dönem gece haber kuşaklarının hatırlanan sunucularından Gülay Özdem şimdilerde neler yapmaktadır? Güzel sunucu Gülay Özdem hakkındaki tüm detaylar ve fotoğrafları...

Gülay Özdem kimdir?

GÜLAY ÖZDEM KİMDİR?

15 Mayıs 1978 yılında dünyaya gelen Gülay Özdem, İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünde başladığı üniversite eğiitmini yarıda bırakarak spikerliği seçmiş ve o yıllarda İzmir'de Radyo-Mega, Star FM, Radyo Spor, Radyo Pink ve Best FM gibi radyolarda çalışmıştır.

MMC TV ve Tatlıses Tv'de şiir programı, Cine5, ATV ve Tv8'de yarışma programı Kanal24'de 'Sesler YÜzler Mekanlar' programı ve Moderatör Haberleri'ni sunmuştur.

2009 yılında başladığı NTV'de Gece Bülteni haberlerini sunmuştur.

Habertürk'de '1 Gün' programı, TRT Haber'de hafta içi her gün saat 10:00 başlayan haber bülteninin ardından yayınlanan '10'dan Sonra' programı, 2011 yılında ise A Haber'de 'A4 Gece Kuşağı' ve 'Uykusuz Her Gece' adlı programlarında çalışmıştır.

2017 yılında CNN Türk'e transfer olmuş fakat buradan da ayrılmıştır.

Sürekli gece haberlerini sunması ile alakalı Gülay o dönemlerde, "Sabah uyanır uyanmaz ilk iş TV"yi açıp haberleri takip ediyorum. Akşam kanala gelene kadar tüm haber kuşaklarını tek tek izliyorum. Gazeteleri, köşe yazılarını okuyorum. Kısacası tüm gün akşam haberlerine hazırlanıyorum." demiştir.

Bir dönem oyunculuk eğitimleri de almıştır.

Şimdilerde Show Radyo'da 'Gülay Özdem ile Şimdiki Zaman' programını sunmaktadır.

"Show Radyo, ‘Şimdiki Zaman’ programı ile sabah kuşağının yeni sesini sizlerle buluşturuyor. Gülay Özdem’in sunumuyla gerçekleşen Şimdiki Zaman, hafta içi hergün 07.00-08.00 arası Show Radyo’da sizlerle. Dinlemeden güne başlamayın!"

Gülay Özdem fotoğrafları:

Gülay Özdem kimdir? 

Gülay Özdem kimdir? 

Gülay Özdem kimdir? 

Gülay Özdem kimdir? 

Gülay Özdem kimdir? 

Gülay Özdem kimdir? 

Gülay Özdem kimdir?
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi