Furkan Palalı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Benim Tatlı Yalanım dizisinin başarılı oyuncusu Furkan Palalı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Furkan Palalı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Ekranların yeni dizilerinden olan Benim Tatlı Yalanım oyuncu kadrosunda olan Furkan Palalı kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? Hangi projelerde rol almıştır? İşte yakışıklı oyuncuya dair merak edilenler...

FURKAN PALALI KİMDİR?

27 Ekim 1986 yılında Konya'da dünyaya gelen Furkan Palalı, Ankara Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği'nden mezun olmuştur. İstanbul Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Kombassan Konyaspor Basketbol takımının altyapısında forma giyen oyuncu 2000 yılında da Tofaş Kulübü'nün Konya şubesine transfer olmuştur. Burada da iki yıl forma giydikten sonra üniversite eğitimine devam etmek için basketbolu bırakmıştır.

Küçük Sırlar, Adını Feriha Koydum, Hayat Devam Ediyor, Son Yaz Balkanlar, Aşk Emek İster, Kızıl Elma, Son Çıkış, Somuncu Baba Aşkın Sırrı dizi ve filmlerinde rol alan oyuncu son olarak Benim Tatlı Yalanım dizisinde 'Nejat Yılmaz' karakterine hayat vermektedir.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi