Funda Diken Alkayış kimdir mesleği ne?

Funda Alkayış Survivor 2018 All Star yarışmasının gönüllüler takımında yer alıyor. Peki Funda Alkayış kimdir, kaç yaşındadır?

Funda Diken Alkayış kimdir mesleği ne?

Survivor  2018 All Star yarışması 10 şubat'ta başlıyor. Takımlar açıklanırken dikkat çeken isimler de yer alıyor. Bu isimlerden biri de Funda Alkayış kimdir, kaç yaşındadır? 

FUNDA ALKAYIŞ KİMDİR?
Funda Diken Alkayış kimdir mesleği ne?

1987 yılında Mersin'de dünyaya gelen Funda Diken Alkayış, Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezun olmuştur. Zayıflamak için başladığı spor hayatında Kick Boks, Muay-Thai ve Wushu dallarında ilerlemiştir. Dünya şampiyonluğu olan ve 2 altın madalya kazanan başarılı sporcu Ali Alkayış ile evlidir.  Funda Diken Alkayış Survivor'da şampiyonluğu hedeflediğini dile getirdi. 

Funda Alkayış'ın sosyal medya üzerinden yarışmaya katılmadan önceki son paylaşımı ise şu şekilde olmuştur;

"Ayrılık vakti geldi. Sizlere yaptığım son paylaşımım olacak. Survivor 2018 gönüllüler takımında mücadele edeceğim...spor hayatımda hiçbir zaman pes etmedim. Hırsımla, davranışlarımla, sporcu kimliğimle örnek bir sporcu olmaya çalıştım. Pes etmek hiç bir zaman tarzım olmadı. Vazgeçmedim hep bir adım ilerledim. Hayatımdan fedakârlıklar yaptım. Sporu hayatımda boşluklara sığdırmaya çalışmadım. Spordan kalan zamanlara hayatımı sığdırdım hep ve başardım. Dünya, Avrupa şampiyonlukları ve birçok derece elde ettim. Şimdi sıra Survivor’da. Burada sizin desteğinize çok ihtiyacım olacak. Vedalaşamadığım herkesi selamlıyorum, dua edin, destekleyin hep birlikte başaralım. Her zamanki gibi şampiyon olalım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi