Fikret Kuşkan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Zalim İstanbul dizisi oyuncularından Fikret Kuşkan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Fikret Kuşkan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

FİKRET KUŞKAN KİMDİR?

22 Nisan 1965 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Fikret Kuşkan lise yıllarında fotoğrafçılık yaparken, tiyatro sınavlarına girmiş ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü kazanmışve mezun olmuştur.

Bahar Kerimoğlu ile olan evliliğinden Gün Kuzgun isminde bir oğlu olan Fikret Kuşkan, ikinci evliliğini 2014 yılında Arsevi Özkara ile yapmıştır.

Sis, Gizli Yüz, İki Başlı Dev, Dönersen Islık Çal, C-Blok, Yaz Yağmuru, Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey, Özlem...Düne, Bugüne, Yarına, Avcı, Issızlığın Ortasında, Dansöz, Muhallebicinin Oğlu, Şellale, 9, Abdülhamit Düşerken, Hititler, Mustafa Hakkında Herşey, Anlat İstanbul, Babam ve Oğlum, Sen Ne Dilersen, Erkekler, Bizim İçin Şampiyon, Mucize 2: Aşk filmlerinin yanı sıra; Gençler, Issızlığın Ortası, Çakalların İzinde, Sahte Dünyalar, Kurtuluş, Şaşıfelek Çıkmazı, Emanet, Esir Şehrin İnsanları, Gelin, Kasabanın İncisi, Şapkadan Babam Çıktı, Adı Aşk Olsun, Çemberimde Gül Oya, Güz Yangını, Hacı, Kabuslar Evi: Takip, Bıçak Sırtı, Parmaklıklar Ardında, Hanımın Çiftliği, Hayat Devam Ediyor, Yasak, Tanıklar, Çifte Saadet, Kızlarım İçin dizilerinde rol almıştır.

Son olarak Zalim İstanbul dizisinde 'Agah Karaçay' karakterine hayat verecektir.

Agah Karaçay karakteri hakkında: Karaçay Ailesinin otoriter reisi; memleketine, toprağına hala yürekten bağlı bir lojistik patronu. Sektörün en eski ve köklü kuruluşlarından ‘’KARAÇAY LOJİSTİK’’in yaratıcısıdır. Abisinin ölümü sonrası ona verdiği sözle, “Karaçay” adını üst mertebelere taşımıştır. Güçlü karakteri ve duruşuyla cemiyet hayatında oldukça saygındır. En zayıf noktası abisinin emaneti, gözünden sakındığı hasta yeğeni Nedim’dir. Abisinin ölümünden sonra emanetine canı pahasına göz kulak olmaya yemin vermiştir. Çocuklarını çok sevse de sert duruşu her zaman mesafeli durmasına sebep olmuştur.

Fikret Kuşkan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi