Ezhel kimdir?

Ezhel kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Ezhel kimdir?

EZHEL KİMDİR?

Gerçek adı Ömer Sercan İpekcioğlu'dur. 1 Temmuz 1990 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Annesinin adı Ulya Turgut'tur.

KARİYER HAYATI:

İlk albümünü 2017 yılının mayıs ayında çıkarmıştır. Yaptığı müziğin türünü “Anatolian Urban Core/Hip-Hop/Reggae-Dub/Trap” olarak tanımlamaktadır. Ankara’da yaşadığı mahalle kültürünü şarkılarında yansıtan Ezhel, kısa süre içerisinde milyonlar tarafından dinlenmeye başlanmıştır. Geleneksel kültürle evrensel bir kalite yakalayan Ezhel, küçük yaştan itibaren rap müzikle ilgilenmiştir. Rap'in yanında Reggae tarzı müzik de yapmaktadır. Ayrıca gitar, piyano, ney, def ve darbuka gibi müzik aletleri çalmaktadır. Rap hayatına solo olarak başlayan Ezhel, 2008 yılında Keişan ile birlikte yaptığı seri ile adını duyurmuştur. 2011 yılında Kamufle, Red, Anıl Piyancı, Keişan, Grogi, İndigo, Nomad ile birlikte yaptığı Sekiz adlı şarkısıyla daha geniş kitlelere ulaşmıştır.

Türkçe rapin önemli isimleriyle çalıştıktan sonra 2011 yılında Funk'd up, Dj Suppa ve Aga B ile VooDoo Records'u kurmuştur. Hiphoplife tarafından desteklenen Freestyle King 2 yarışmasında 16 yarışmacı arasında 1. olmuştur. Son olarak yine Hiphoplife tarafından desteklenen Organize Oluyoruz vol. 2 albümüne “Yaprak Düşerse” şarkısı ile katkıda bulunmuştur.

Hakkında uyuşturucu kullanımı ve uyuşturucuya özendirmeden dava açılmıştı. Ezhel bu davalardan beraat etmiştir.

Ezhel kimdir?  

Ezhel kimdir? 

Ezhel kimdir?  

Ezhel kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi