Esra Bilgiç kimdir?

Başarılı oyuncu Esra Bilgiç kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Esra Bilgiç kimdir?

Güzelliği ve oyunculuğu ile bir anda dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Esra Bilgiç'in kim olduğu merak edildi. Bir dönem Futbolcu Gökhan Töre ile de evli olan Esra Bilgiç kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

ESRA BİLGİÇ KİMDİR?

14 Ekim 1992 yılında Ankara'da dünyaya gelen başarılı oyuncu Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji bölümünden ve Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuştur.

Bir erkek kardeşi bulunan güzel oyuncu eski Beşiktaşlı Gökhan Töre ile 2017 yılında evlenen Bilgiç, 2019 yılında ayrılmıştır.

Diriliş: Ertuğrul dizisinde 'Halime Sultan' karakteri ile ünlenen güzel oyuncu son olarak Bir Umut Yeter dizisinde 'Derya Akar' karakterine hayat vermiştir.

Derya Akar karakteri hakkında: "Küçük yaşta annesini kaybeden, varlıklı bir ailede babası tarafından büyütülen Derya, konservatuarın sinema bölümünde okurken tanıştığı Doğulu bir aşiretin oğluna aşık olur. Babasının bu ilişkiyi onaylamaması Derya’yı durdurmaz ve tüm ailesini karşısına almak pahasına aşkının peşinden giderek Toprak’la evlenir. Oğulları Deniz’in doğumundan kısa süre sonra, Toprak’la birlikte başta babası ve özlemini çektiği ailesi ile olan ilişkisini düzeltip buzları eritmek üzere yaşadığı kasabaya gider. Ancak hiç beklenmedik bir gelişme, oğlu ile sevdiği adamın fırtınalı bir gecede denizde kaybolmasına neden olur. Evlat acısı içinde yanan acılı anne yıllar sonra ölen oğlunun yaşadığını öğrenecek ancak bu sefer de öz oğluna kendini anne olarak kabul ettirme çabası içinde savrulacaktır."

Yer aldığı dergi kapakları ve fotoğraf çekimleri: Bestyle Türkiye, Instyle Türkiye, Cosmopolitan Türkiye, Younique İstanbul, Lady Magazine

Esra Bilgiç, 1.77 metre boyunda, 50 kilo ve Terazi burcudur.

Esra Bilgiç'in bazı fotoğrafları:

Esra Bilgiç kimdir? 

Esra Bilgiç kimdir?

Esra Bilgiç kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi