Ecem Karaağaç kimdir,nerelidir,kaç yaşındadır?

Ecem Karaağaç Survivor'da Türkiye kadrosuna olup elendi. Başına gelen bir olayla gündem olan Ecem Karaağaç kimdir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki detaylar

Ecem Karaağaç kimdir,nerelidir,kaç yaşındadır?

Survivor'da yarışan ve elenen Ecem Karaağaç kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İştee Ecem Karaağaç hakkındaki detaylar

Ecem Karaağaç kimdir?

14 Temmuz 1991'de Bursa'da dünyaya gelen Ecem, eğitim hayatını Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde tamamladı.  TV8 ekranlarında yayınlanan Göz 6 yarışmasında yarışırken Survivor biletini Berna Keklikler'e kaptırdı. Profesyonel yüzücü olan Ecem Karaağaç aynı zamanda 6 yıl lisanlı olarak basketbol oynadı. Okçuluk, rüzgar sörfü, futbol, kayak ve binicilik gibi sporlarla da ilgilenmiştir.
Ecem Karaağaç kimdir? Daha önce Göz 6'ndaydı...
Aile bağları oldukça kuvvetli görünen Ecem Karaağaç’ın annesi Mine Mater, babası ise Cengiz Karaağaç’tır.

İLGİNÇ OLAY!

Ecem Karaağaç'ın Survivor yarışması öncesinde başına gelen olaylar herkesi şaşırttı. Karaağaç sözde uzman bir kişinin kendisine enerji vereceğini vaadederek istismar ettiğini belirterek dava açtı.

Sabah'ta yer alan habere göre

Survivor yarışmasına katılacağını sosyal medya üzerinden ilan eden Ecem Karaağaç'a bir takipçisi, "Sana enerji lazım. Tanıdığım biri var, sana enerji yüklerse birinci olursun" diye mesaj attı. Karaağaç, teklifi kabul edip kendisine tavsiye edilen kişiyle buluştu.

Erken elenince anladı

Ecem Karaağaç

Sözde uzman kişi, 'enerji verme' vaadiyle Ecem'le defalarca birlikte oldu. Yarışmaya katılan ve kısa süre sonra elenen Karaağaç, kandırıldığını anlayınca İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. İstismar edildiğini söyleyen Karaağaç, o şahsın cezalandırılmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi